FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Mureșan îi dă replica lui Gigi Becali: "De ce nu trebuie să câștige campionatul ungurii?"

Articol de GSP - Publicat marti, 06 februarie 2018 13:11

Iuliu Mureșan, președintele celor de la CFR Cluj, i-a replicat lui Gigi Becali, după derapajul xenofob al stelistului. Patronul FCSB spusese: "O echipă maghiară nu poate câștiga titlul în anul centenarului României".

"De ce ar fi normal ca Steaua să câștige titlul? Prin ce este CFR echipă ungurească? Sa explice Becali! E o problemă că suntem ardeleni? Noi nu avem niciun ungur în echipă. Și dacă avem nu cred că era o problemă. Cred că avem un șofer la club care maghiar. E un băiat foarte bun, pe care îl respect

Nu îmi plac discursurile domnului Becali. Dar mai mult zâmbesc decât să mă supăr. Nu sunt bune pentru România. De ce nu trebuie ungurii sâ câștige campionatul dacă sunt tot cetățeni ai țării? Suntem cu toții cetățeni ai României", a spus Iuliu Mureșan la Pro X.

FCSB, locul 2, și CFR Cluj, locul 1, se vor întâlni sâmbătă de la ora 20:45. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, LookTV și TV Telekom Sport.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (79)
811730288915362
Constantin Luca  •  06 Februarie 2018, 21:58

BECALI A GRESIT CFR NU ARE NICI O TREABA CU UNGURII,DAR NICI CU CFR-UL,TREABA LOR E CU BLATURILE,ARANJAMENTELE,ARBITRAJUL SI ALTE COTCARII TIP PASKANY,MURESAN,ZAMFIR SI ALTI AMICI DE AI LOR CARE AU INALTE FUNCTII PE LA FRF.JUCATI CURAT,LUATI 10 CAMPIONATE,NU UNUL DAR FARA GALAGIE SI SCHIMBAREA REGULILOR DE JOC IN TIMPUL COMPETITIEI,PT. CA ARE PETRESCU GURA MARE,NU VAD PE CINE AVANTAJEAZA INJUMATATIREA PUNCTELOR? DOAR NU LE INJUMATATESTE NUMAI PE A CFR-ULUI !!! TOTI SANT IN ACEEASI OALA,LA INCEPUTUL NOULUI CAMPIONAT SA STABILEASCA ALTE REGULI,NARE DECAT SA LE DUBLEZE SA-I PLACA LUI DAN PETRESCU....

utaaradan
utaaradan  •  06 Februarie 2018, 18:38

sper ca cei in drept sa-l sanctioneze dur pe ciobanul mitic pt. declaratiile xenofobe.

205385333245464
Livi Andrei  •  06 Februarie 2018, 17:41
Postat de daniaania pe 06 Februarie 2018, 16:59

Nici Becali nu este roman este etnic la fel ca maghiarii, nemtii etc. La CFR nu mai sunt maghiari demult....si daca ar fi, nu este o problema.

Becaliotul este machedon bisnitar! Cfr este echipa romaneasca si cand a fost in Liga Campionilor, ne-a facut mandri ca suntem romani!!! Fc mogosoaia ne-a adus cele mai mari umilinte din istoria recenta a Ligii Campionilor, pana si Urziceni a avut un parcurs mai bun...

Vezi toate comentariile (79)
Comentează