FOTBAL  »  LIGA 1  »  CFR CLUJ

Muresan spune ca va fi nevoie din nou de arbitri straini in Liga I

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 iulie 2007 00:00

Presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat ca va fi nevoie din nou de arbitri straini in Liga I, tinand cont de ce s-a intamplat la meciurile de vineri din prima etapa.

"Am avut dreptate cand am spus ca nu va fi un campionat corect. Se vede din prima etapa. Au fost greseli de arbitraj la meciul Steaua - Ceahlaul. Daca cei mai buni arbitri gresesc, atunci este o problema mare. Va trebui sa cerem din nou arbitri straini", a declarat Iuliu Muresan.

Acesta a laudat prestatia lui Kovacs Istvan la meciul din Supercupa Romaniei, dintre Dinamo si Rapid, dar a spus ca Liga I nu se poate baza numai pe arbitri de 20-25 de ani.Presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat ca va fi nevoie din nou de arbitri straini in Liga I, tinand cont de ce s-a intamplat la meciurile de vineri din prima etapa. "Am avut dreptate cand am spus ca nu va fi un campionat corect. Se vede din prima etapa. Au fost greseli de arbitraj la meciul Steaua - Ceahlaul. Daca cei mai buni arbitri gresesc, atunci este o problema mare. Va trebui sa cerem din nou arbitri straini", a declarat Iuliu Muresan. Acesta a laudat prestatia lui Kovacs Istvan la meciul din Supercupa Romaniei, dintre Dinamo si Rapid, dar a spus ca Liga I nu se poate baza numai pe arbitri de 20-25 de ani.

Playtech: IREAL! Averea strânsă de Nadia Comăneci după ce s-a mutat în SUA. Americanii sunt uimiți


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează