FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Muresan spune ca va fi nevoie din nou de arbitri straini in Liga I

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 iulie 2007 00:00

Presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat ca va fi nevoie din nou de arbitri straini in Liga I, tinand cont de ce s-a intamplat la meciurile de vineri din prima etapa.

"Am avut dreptate cand am spus ca nu va fi un campionat corect. Se vede din prima etapa. Au fost greseli de arbitraj la meciul Steaua - Ceahlaul. Daca cei mai buni arbitri gresesc, atunci este o problema mare. Va trebui sa cerem din nou arbitri straini", a declarat Iuliu Muresan.

Acesta a laudat prestatia lui Kovacs Istvan la meciul din Supercupa Romaniei, dintre Dinamo si Rapid, dar a spus ca Liga I nu se poate baza numai pe arbitri de 20-25 de ani.Presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat ca va fi nevoie din nou de arbitri straini in Liga I, tinand cont de ce s-a intamplat la meciurile de vineri din prima etapa. "Am avut dreptate cand am spus ca nu va fi un campionat corect. Se vede din prima etapa. Au fost greseli de arbitraj la meciul Steaua - Ceahlaul. Daca cei mai buni arbitri gresesc, atunci este o problema mare. Va trebui sa cerem din nou arbitri straini", a declarat Iuliu Muresan. Acesta a laudat prestatia lui Kovacs Istvan la meciul din Supercupa Romaniei, dintre Dinamo si Rapid, dar a spus ca Liga I nu se poate baza numai pe arbitri de 20-25 de ani.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează