FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Mureşan: "Trombeta e o soluţie excelentă pentru Timişoara"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 mai 2010 00:00

Preşedintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureşan, crede că şefii lui Poli s-au gîndit bine cînd au decis să negocieze cu italianul Trombetta, însă spune că, din informaţiile sale, acesta ar fi semnat deja un acord cu Litex Loveci.

"Trombetta este un antrenor bun, a făcut treabă excelentă şi la Cluj. Totuşi, eu ştiam că a semnat zilele trecute cu bulgarii de la Litex Loveci, nu ştiam că e în cărţi pentru un mandat la Timişoara.

În România este criză de antrenori din moment ce mai toată lumea se orientează către cei străini. Trombetta ştie să se impună în vestiar şi face antrenamente foarte bune.

Chiar şi noi am putea colabora din nou cu Maurizio la un moment dat. Este genul de antrenor care nu acceptă să i se trimită bileţele cu echipa de start", a declarat Iuliu Mureşan la Contraatac pe GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
 •  26 Mai 2010, 19:35

frustratul iancu a innebunit:)))) trombeta a avut o echipa gata facuta la Cluj, Iancu vai de capul lui:)))))

bombon
bombon  •  26 Mai 2010, 18:48

Iancu e obssedat de CFR Cluj, daca il aduce pe Trombetta. Nu mai stie, nenoroccitul, ce sa faca ca sa-i bata pe clujeni, cred ca primul lucru care il va intreba pe Trombetta va fi despre strategia clubului si secrete din vestiar, ce distruss de ura!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează