FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Mureşan vs. Mureşan » Cum motivează şefii lui CFR excluderea mijlocaşului din lot

La cîștigarea ultimului trofeu, Iuliu Mureșan sărbătorea alături de Gabi și de colegii lui. Acum, relația dintre cei doi s-a deteriorat
La cîștigarea ultimului trofeu, Iuliu Mureșan sărbătorea alături de Gabi și de colegii lui. Acum, relația dintre cei doi s-a deteriorat

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 aprilie 2013 00:00 / Actualizat joi, 18 aprilie 2013 22:09

Preşedintele clujenilor a lăsat să se înţeleagă că despărţirea de mijlocaşul român e inevitabilă.

Conducerea lui CFR Cluj a confirmat ieri informaţia prezentată în exclusivitate în Gazeta Sporturilor, conform căreia Gabi Mureşan a fost trimis la echipa a doua a feroviarilor, care activează în Liga a patra.

Iuliu Mureşan i-a comunicat decizia jucătorului de 31 de ani la finalul întîlnirii cu Astra. Pentru colegii lui "Muri" a părut doar o reacţie la nervi a preşedintelui clubului, dar acesta şi-a menţinut punctul de vedere şi a doua zi, înainte de antrenamentul condus de Eugen Trică. Gabi a primit două zile libere din partea clubului, dar va trebui să se prezinte de sîmbătă la echipa a doua, unde se va pregăti sub comanda lui Mihai Pop.

Suspendare de 4 etape!
Iuliu Mureşan şi-a justificat decizia de a renunţa la unul dintre cei mai importanţi jucători ai grupării clujene. "Am luat această decizie pentru a-l responsabiliza. Nu e normal să fii eliminat atît de uşor. Din păcate, jucătorul nostru nu e la prima abatere. Drept sancţiune, a primit două zile libere de la antrenorul nostru, după care se va pregăti cu echipa a doua a clublui. Încă nu ne-am hotărît pe ce perioadă de timp. Sîntem dezamăgiţi că am ajuns să luăm această măsură, cu un jucător atît de bun precum Gabi Mureşan, dar este inadmisibil. E la a zecea eliminare de cînd evoluează pentru noi!", a declarat Iuliu Mureşan pentru citynews.ro.

Oricum, Gabi a devenit indisponibil pentru destul de mult timp. Cel mai probabil, jucătorul va primi o suspendare de 4 etape după gestul din meciul cu Astra. Va fi interesant dacă reprezentanţii grupării din Gruia vor face apel sau nu.

Trică l-a cauţionat
Eugen Trică nu a dorit îndepărtarea lui Gabi Mureşan de la prima echipă. De altfel, imediat după meci, Eugen l-a apărat pe fostul său coechipier. "Se întîmplă la fotbal, nu cred că putem vorbi de intenţie. S-a bătut pentru o minge, a sărit la cap, nu a vrut să-l lovească pe Takayuki" a fost reacţia lui Trică după CFR - Astra 0-0.

Pleacă alţi doi "închizători"
Gabi va părăsi aproape sigur Clujul în vară. Şefii lui CFR vor să scape astfel de unul dintre cele mai mari contracte de la echipă. Alţi doi mijlocaşi defensivi vor pleca de la echipă. Lui Godemeche îi expiră angajamentul la finalul campionatului, iar în cazul lui Obiora, jucător împrumutat de la Parma, şefii din Gruia nu vor activa clauza pentru un transfer definitiv.

"Şi eu vreau să plec de la CFR, dar pentru ca acest lucru să se întîmple trebuie să existe oferte. Sînt vinovat la faza din meciul cu Astra, dar nu a fost ceva intenţionat" (Gabi Mureşan, mijlocaş CFR Cluj)

5 goluri a marcat Gabi Mureşan pentru CFR în actuala stagiune a Ligii 1, fiind al doilea marcator al echipei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
haideusicfr
haideusicfr  •  20 Aprilie 2013, 22:24

G Muresan e jucator de nationala.Cu mult peste Bourceanu ,care nici mutra nici ..nume nu are de fotbalist.Asta are statura ,sut ,orientare mai acum vreo doi ani era sa mute stalpul portii Braziliei de la loc. Si acum ajunge in liga a ..patra. Muresan (Gabi) declarase ca e *vizat*.Are personalitate ,e lider in vestiar nu a fost de acord cu diminuarea salariului si ..gata. In ciuda carcotasilor nici el nici Cadu ( alta *piatra de moara *!!)nu au rupt nici un picior pana acum. Rusine I Muresan ! Haide U si ..cfr!

kdk.19
kdk.19  •  20 Aprilie 2013, 00:35

MURESAN A AVUT INTENTIE SA-L LOVEASCA PE PE JAPONEZ CU COTUL , UN JUCATOR DE VALOAREA LUI CARE FACE ASTA PT. MINE NU VALOREAZA NIMIC!, DACA FACEA ASTA SI LA NATIONALA INTR-UN MECI IMPORTANT CUM AR FI FOST?SAU IN VREO CUPA EUROPEANA?, DECIZIE MERITATA DIN PARTEA ARBITRULUI SI A CFR-ULUI..!

cfrclujole
cfrclujole  •  19 Aprilie 2013, 21:49

Luni se va lua o decizie finală în cazul lui Mureşan.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează