FOTBAL  »  Superliga  »  ASA

Mureşenii îl desfiinţează pe Rădoi! După Miriuţă, şi Brandan i-a răspuns dur antrenorului Stelei: "L-a cam luat ameţelea"

Articol de GSP - Publicat luni, 13 iulie 2015 09:29

Pablo Brandan i-a călcat pe urme lui Vasile Miriuţă şi i-a răspuns şi el lui Mirel Rădoi, după ce antrenorul Stelei a decis să nu-i includă pe ardeleni în lupta pentru titlu. 

Fostul mijlocaş al Stelei l-a taxat pe Rădoi şi îi atrage atenţia către rezultatul din Supercupa Românei, unde ASA a trecut de Steaua, scor 1-0. 

"Asta e părerea lui, fiecare gîndeşte cum vrea. Este libertate. Noi i-am bătut, am luat Supercupa. Cred că este este cel mai bun răspuns şi dacă a uitat, înseamnă că l-a luat ameţeala. Poate nu şi-a revenit după meciul din Supercupă, spun asta cu cel mai mare respect", a zis Brandan la Dolce. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  13 Iulie 2015, 13:38

Se adresa lui @xftw

cpt.ahab
cpt.ahab  •  13 Iulie 2015, 13:38

Foarte corect ce spui!

doru5
doru5  •  13 Iulie 2015, 11:50

As vrea ca jucatorii sa vorbeasc mai mult prin evolue tiile din teren si mai putin in presa. Vom vbedea cine cu cine sa bate la tilu , e foarte probabil ca nici ASA si nici FCSB sa nu se bata la tilu decat la nivel declarativ...... oricum , Hai ASA!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează