FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA-ASA 3-1 / STEAUA - BOTOȘANI 2-0

Mureșenii se recunosc învinși: ”N-am reușit să trecem testul Astra, titlul e al Stelei”

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 mai 2015 23:18

Narcis Răducan, președintele celor de la ASA Tg. Mureș, recunoaște că eșecul cu Astra, scor 1-3, a trimis titlul la Steaua.

”E clar că mai avem șanse minime. Din păcate, n-am reușit să trecem de acest test. Astra a jucat un fotbal bun și a meritat victoria. Este un clasament corect. Așa cum Steaua a pierdut meciuri, și noi am făcut-o azi. Mai sînt șanse, dar am cam pierdut titlul astăzi.

Mi-am felicitat elevii pentru dăruire. Sigur că Iașiul poate să încurce Steaua. Noi trebuie să o batem pe Oțelul și așteptăm ce se va întîmpla în meciul Stelei. Clasarea pe poziția secundă e oricum o performanță extraordinară”, a spus Narcis Răducan la DolceSport.

CLASAMENTUL
1. Steaua 70p
2. ASA Tg. Mureș 68p
Steaua - FC Botoșani 2-0
Varela 23 (VIDEO), Stanciu 43 (VIDEO)
Astra - ASA Tg. Mureș 3-1
Alibec 19 (VIDEO), 63 (VIDEO), Fatai 90+6 (VIDEO) / Bumba 36 (VIDEO)
ULTIMA ETAPĂ (Joi): ASA - Oțelul, CSMS Iași - Steaua

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  25 Mai 2015, 00:33

SI DACA E UN CLS CORECT,DE CE VREI 3-0 LA MSA VERDE ??? MERCENAR PARLIT,NICIODATA INTR O TARA NORMAL NU ARE CUM SA SE DEA 3-0 PT ASTA ! ACCEPTA UMILINTA SI PLEACA LA RAPID

Vezi toate comentariile (1)
Comentează