FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÎRGU MUREȘ

Mureșenii sînt convinși că nu riscă penalizări în urma condamnărilor din dosarul ”Mită în Elicopter”: ”Sorin Țerbea nu figura în acte!”

Țerbea (alături de Avram) a murit în iulie 2013, în urma unui accident aviatic
Țerbea (alături de Avram) a murit în iulie 2013, în urma unui accident aviatic

Articol de , - Publicat vineri, 10 aprilie 2015 00:00

”Nu avem ce să pățim, omul de afaceri nu avea nici o funcție”, explică oameni ce lucrează și acum pentru clubul ardelean.

Condamnat la 3 ani de închisoare cu executare în dosarul "Mită în elicopter", Vasile Avram s-a prezentat ieri dimineață la poliția din Ilfov și a fost dus la Penitenciarul Rahova.

Fostul șef al CCA a fost găsit vinovat că la partida FCM Tîrgu Mureș - U Cluj (0-2), din 2011, a primit 19.000 de euro de la Sorin Țerbea, presupus finanțator al echipei gazdă, cu scopul unui arbitraj favorabil.

Surse credibile din cadrul clubului ardelean susțin că Țerbea n-a deținut nici o funcție în cadrul clubului la momentul respectiv: "Țerbea băga bani la FCM, e adevărat. Dar nu figura în acte sub nici o funcție, nici măcar ca sponsor! Așa că acum nu riscăm nimic".

"S-a întîmplat demult"

O veste liniștitoare pentru ASA, continuatoarea FCM, vine și din partea șefului LPF, Gino Iorgulescu: "Aşa cum nici în instanţe nu se poate da ceva retroactiv, nu cred că ar fi cazul să aplicăm noi retroactiv nişte sancţiuni. S-a întîmplat cu ani în urmă".
Oficialii FRF nu au putut fi contactați pentru a exprima un punct de vedere.

"E un caz complicat, nu știu dacă domnul Țerbea deținea o funcție, dar din punctul meu de vedere ASA nu riscă absolut nimic" (Narcis Răducan, președinte ASA)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  10 Aprilie 2015, 18:04

clar ,mita pentru arbitri,tg mures trebuie desfiintata ,este noul c3 an cer al fotbalului romanesc dupa cefura(bani publici si mita) !!!!!!

marioa
marioa  •  10 Aprilie 2015, 16:14
Postat de jacky_ms pe 10 Aprilie 2015, 13:57

Aberezi tot mai mult in necunostinta de cauza. Continua, e ok!

Daca spui ca abereaza si cei de la LPF au dreptate atunci scuze, Avream de ce a fost condamnat? Ca si fapta lui s-a petrecut de mult. De ce sa il mai condamne acum pentru o mita luata acum 2 ani?

cleo25
cleo25  •  10 Aprilie 2015, 16:05

Culmea omul a dat 19 000 euro ca Fcm sa piarda cu 0-2 ....frumoasa logica!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează