FOTBAL  »  Superliga  »  FCM TG. MUREŞ

Mureşenii spun că Sabău rămîne. Vezi ce bilanţ are "Moţul"!

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 noiembrie 2010 00:00

Directorul sportiv al lui FCM Tîrgu Mureş, Aurelian Băbuţan, a dat asigurări că antrenorul Ioan Sabău va rămîne şi a precizat că la anul, mureşenii vor forma o echipă mai bună.

"Ioan Sabău este cel mai bun antrenor şi va rămîne la Tîrgu Mureş, chiar dacă poate are oferte din altă parte. Dacă ne vom salva de la retrogradare, cu dînsul împreună vom face o echipa mai dificilă", a declarat Băbuţan la sportro.

FCM Tîrgu Mureş ocupă locul 12, cu 18 puncte din 16 partide, şi se află la două puncte de primul loc retrogradabil.

Ioan Sabău a semnat cu mureşenii pe 3 septembrie. Bilanţul său general (campionat + Cupa României) este de 5 victorii, două remize şi 5 eşecuri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
bbianca
bbianca  •  27 Noiembrie 2010, 22:24

Bravo Sabau!

emilutz-paraipan
emilutz-paraipan  •  26 Noiembrie 2010, 18:01

pentru sabau e mediu ideal de munca: - e aproape de casa , de prieteni , de familie - are in spate un oras care il iubeste si il susutine neconditzionat - orasul are potential sa sustina o echipa de top 10 in liga 1 si cu siguranta ca un pic de intelepciune ar coagula mai multzi oameni potenzi financiar nu pentru capatuire ci pentru a da orasului mandrie - poate sa creasca din punct de vedere profesional cel 4-5 ani la o echipa care isi va recapata palmaresu si istoria AS

nicu7
nicu7  •  26 Noiembrie 2010, 15:52

Va fi greu , dar nu imposibil, depine de managementul primariei tg. mures, cati banii mai are de bagat la echipa, ca s a vazut ca daca ai jucatorii de calit. se va putea, si de dorinta lor, noi suporteii nu prea contam, oricum foarte putin....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close