FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Muşchii îi fac probleme » Dinamo l-ar putea pierde pe Cosmin Matei din cauza unei leziuni fibrilare

Cosmin Matei a semnat cu Dinamo în ianuarie 2012, din postura de jucător liber de contract
Cosmin Matei a semnat cu Dinamo în ianuarie 2012, din postura de jucător liber de contract

Articol de - Publicat joi, 14 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 13 februarie 2013 20:04

Cosmin Matei nu se poate antrena la capacitate maximă de două săptămîni din cauza unei leziuni fibrilare şi este în pericol să nu prindă nici meciul cu Braşovul.

Cornel Ţălnar nu s-a putut baza în turneul de pregătire din Spania pe preferatul său, Cosmin Matei. Mijlocaşul de 21 de ani s-a accidentat la primul antrenament disputat la Marbella, cînd a suferit o leziune fibrilară. De atunci, au trecut aproape două săptămîni, iar Cosmin nu a jucat în nici una dintre partidele de verificare.

Nu este prima dată cînd Matei se confruntă cu astfel de probleme, el lipsind în patru partide din acest sezon, dar şi în opt meciuri din campionatul trecut, tot din cauza întinderilor musculare. Deşi mai sînt zece zile pînă la meciul cu FC Braşov, prezenţa lui Cosmin Matei în teren este pusă sub semnul întrebării, întrucît accidentarea sa a fost destul de gravă, iar recuperarea nu este deloc una rapidă.

Problemele de această natură apar, conform doctorilor, din cauză că mijlocaşul nu a avut o dezvoltare optimă a musculaturii în perioada junioratului fiindcă Matei a început să joace fotbal în mod organizat abia de la vîrsta de 11 ani!

"Am iubit fotbalul de mic, dar am început să-l practic pe la 11 ani pentru că eram mai dolofan şi a trebuit să insiste unchiul meu să mă apuc serios" (Cosmin Matei, mijlocaş Dinamo)

"Pariul meu pentru acest retur se numeşte Cosmin Matei. O să vedeţi, este un fotbalist cu foarte multe calităţi şi sînt convins că va demonstra asta în acest retur" (Cornel Ţălnar, antrenor Dinamo)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

"Mitea ne-a costat 10 mingi!"
Cristi Borcea a povestit la Cancan TV "cazul Nicolae Mitea" din Dosarul Transferurilor: "Pe Mitea l-am luat de mic pe 10 mingi de la Juventus Colentina. L-am dat la 17 ani, a ajuns la Rapid, acolo a mers să dea probe la Barcelona, după care la 18 ani a revenit la Dinamo. A jucat cîteva meciuri din postura de rezervă şi i-am făcut un contract de 120.000 de dolari cînd Dănciulescu sau Marica aveau 30.000 de dolari. Noi l-am dat liber la Ajax, l-am luat înapoi liber şi tot aşa l-am lăsat şi la Petrolul. Noi nu am avut nici un beneficiu de pe urma plecarii lui Mitea la Ajax. Impresarii au luat comision de 710.000 de dolari".

Fundaş stînga doar 3 luni
Cornel Ţălnar cere cu disperare un fundaş stînga şi un mijlocaş la închidere, dar şansele ca dorinţele sale să se îndeplinească sînt foarte mici. Din lipsă de resurse financiare, antrenorul a fost înştiinţat că trebuie să se descurce cu jucătorii pe care îi are la dispoziţie. Cel mai probabil, Nicolae Muşat va fi titularul postului de fundaş stînga, însă acesta mai are contract doar pînă la finalul campionatului şi este cu gîndul la plecare! Soluţiile pe banda stîngă sînt Ionuţ Burnea şi Eugen Crăciun, trimis la echipa a doua şi în litigiu cu clubul.

Inbox:
- Dinamoviştii vor reveni în această seară la Bucureşti, urmînd să primească trei zile libere, pînă luni, cînd se vor relua antrenamentele în Ştefan cel Mare.
- Dintre tinerii care au fost luaţi de Cornel Ţălnar în cantonamentul din Spania, doar Steliano Filip va rămîne în angrenajul primei echipe.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
stefadi
stefadi  •  14 Februarie 2013, 17:26
Postat de calinescu_ pe 14 Februarie 2013, 10:28

BAIATUL ASTA NU VA AJUNGE NICIODATA UN FOTBALIST PROFESIONIST .....!!!!! E DOAR UN MINGICAR PLICTISIT ....!!!! SCAPATI-VA REPEDE DE EL ....!!!!

Stii si tu fotbal ce ii drept...:-j Matei e un jucator foarte bun si pe langa asta si tanar, mai urmareste merciurile si o sa vezi ca esti pe dinafara

reddogsv
reddogsv  •  14 Februarie 2013, 14:48

Sper sa nu mearga si asta dupa Issa Ba! Daca mai are cateva ,,tigle pe casa'' mai are o sansa, altfel.....

neuer1606
neuer1606  •  14 Februarie 2013, 14:36
Postat de ultras.nationalist pe 14 Februarie 2013, 12:59

asta cum ca Musat ar vrea sa plece la vara e o minciuna....adica el pleaca tocmai cand a ajuns sa joace titular?

Unde sa plece, nu mai gaseste prosti ca ai nostri sa il bage titular.:)))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează