FOTBAL  »  Superliga  »  STADIONUL GHENCEA

FCSB. Mustață dezvăluie cum a pătruns pe Stadionul Ghencea: „Am intrat în istorie! După mine vor mai veni zeci de mii de fani”

Articol de GSP - Publicat joi, 22 octombrie 2020 10:31 / Actualizat joi, 22 octombrie 2020 13:39

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord și cel mai vocal susținător al lui FCSB, a surprins pe toată lumea marți, când s-a pozat pe noul Stadion Ghencea.

Suporterul echipei din Liga 1 a povestit cum a reușit să intre pe arena din Ghencea, acolo unde CSA Steaua susține că FCSB nu va avea voie să joace, și spune din nou că echipa lui Gigi Becali va evolua acolo.

Cine a jucat acolo in Champions League, Steaua sau CSA? Steaua a jucat! Fiecare cetățean are dreptul să intre pe un stadion făcut de bani publici! Ilie Dumitrescu a intrat pe stadion? Aliuță și Bumbescu au intrat? Eu de ce nu am voie? Cetățenii nu au voie?

Am intrat singur pe stadion, cu fularul la gât. Am rugat pe cineva să îmi facă poză.  Am intrat ca un cetățean al acestei țări, am intrat pe gazon, m-am plimbat pe acolo. Am văzut ce fel de gazon el. Mi-am făcut poze. M-am simțit ca acum 25-30 de ani când veneam la meciurile Stelei. Am vrut să simt și să îmi dau seama care e acustica. 

La nivelul stadionului, cu tribunele pline, se aude extraordinar. E ca la Chelsea. Peluza Nord va face show! Să nu mai spună nimeni că nu avem voie acolo. Toți avem voie acolo. Sunt primul lider de galerie care a intrat acolo, rămân în istorie! Dar au mai intrat oameni acolo. Eu sunt primul lider de galerie care a intrat și după mine vor mai veni zeci de mii”, a spus Mustață la Radio Sport 1.

VIDEO Duckadam continuă războiul cu CSA Steaua: „Cum să întrețină un asemenea stadion? I-aș aștepta să se roage de mine ca să joc acolo”

Caracteristici stadion Steaua:

  • Capacitate: 31.254 de locuri
  • Cost: 64.500.000 euro
  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație
  • Restaurant, spații de cazare, muzeul Clubului Sportiv al Armatei, spații VIP, magazine, vestiare, spații tehnice și birouri, sală de forță, zonă de presă
  • suprafața construită este de 82.000 mp, de la 70.000 mp; spații de antrenament pentru alte sporturi

Citește mai multe știri despre FCSB: 

ANALIZĂ GSP. Doar ștampila de român îl face pe Dennis Man mai ieftin? E superior la toate capitolele comparativ cu 5 jucători estici, dar e cel mai slab cotat ca sumă de transfer!

FCSB. EXCLUSIV Noi vești despre starea lui Florinel Coman! Când revine vedeta de la FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (39)
anti_sistem
anti_sistem  •  22 Octombrie 2020, 20:10

Casa lui mustață e la Jilava, nu in Ghencea!

1177177172317584
Christian Ciuca  •  22 Octombrie 2020, 18:48
Postat de demolarii pe 22 Octombrie 2020, 18:32

Credeam ca are poza cu el de acum 25-30 de ani și cu patronul G Becali. Si casa poporului e construită pe bani publici. Sa intre și acolo cand vrea.

pai oricine intra acolo, platesti si intri, vizitezi doua-trei ore, ai plecat si la revedere...

demolarii
demolarii  •  22 Octombrie 2020, 18:32

Credeam ca are poza cu el de acum 25-30 de ani și cu patronul G Becali. Si casa poporului e construită pe bani publici. Sa intre și acolo cand vrea.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează