FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Mutare bombă! Detalii despre posibila revenire a lui Reghecampf în Liga 1 » Declaraţie surpriză

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 mai 2015 10:20

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a declarat pentru Gazetă despre posibila venirea a lui Laurenţiu Reghecampf la Poli începînd cu sezonul viitor:

"Un lucru este cert: în ultima perioadă au existat multe discuţii cu diverse persoane. Poate și cu domnul Reghecampf, nu dau nume. (rîde). E clar că ne dorim multe și ne propunem un proiect pe măsură".

Declaraţia integrală a lui Nicolae Robu şi mai multe detalii despre trecerea lui Laurenţiu Reghecampf la ACS Poli Timişoara puteţi afla din ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor sau din Gazeta Digitală

Alte subiecte din ediția exclusiv print de azi:

Cîștigător-fantomă » Gest surprinzător al lui Gâlcă după victoria din finala Cupei Ligii

Stăncioiu ia presiunea de pe umerii colegilor înainte de Astra - ASA: "Sîntem deja campioni!"

Interviu cu președintele lui CSM Reșița de pe vremea cînd era "Milanul din Banat", Marius Popescu: "Apropo-uri mi-au făcut, dar blaturile m-au speriat mereu"

Cele mai tari ponturi sînt doar în ziar! Mizează pe noi și cîștigă!

O frumoasă și costisitoare pasiune: să aduni rachete, din anii 1800 pînă azi, de la lemn la grafit!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (74)
1008198499191239
Pityu Siklodi  •  23 Mai 2015, 13:09

IATA CARE ESTE ADEVARUL http://voceatimisului.ro/nicolae-robu-linisteste-suporterii-singura-certitudine-la-poli-e-ca-antrenor-principal-in-liga-i-va-fi-dan-alexa/ Trebuie sa stiti ca Timisoara NU poate fi DESTABILIZATA de miciunilr UNORA .!

khal_37
khal_37  •  22 Mai 2015, 19:46
Postat de sange_alb.rosu pe 22 Mai 2015, 18:18

Vai ce bomba!!! Ce bomba de penibilitate la reporterii GSP! Bomba e cand un antrenor sau jucator celebru, recunoscut prin calitatile lui se duce sa munceasca pentru o echipa istoric rivala, sau cel putin faimoasa prin rezultate. Bomba e un transfer care face inconjurul lumii!. Si ce avem noi aici? Un mediocru ce vrea sa semneze din disperare de cauza cu o echipa oarecare si nou promovata. Unde e bomba??? Daca semna cu Dinamo, sau daca il angaja Bayern sau macar Galatasaray... dar asa... Zau mai ziaristilor, voi ori ne credeti atat de redusi mintal incat vreti sa ne manipulati cu titlurile astea iesite din realitate, ori sunteti incredibil de ignoranti. In oricare din cele doua cazuri, dati dovada de ne-profesionalism de cea mai joasa speta.

Las ca semneaza cu Steaua v. lazar, sa avem si noi 4 catei in curte...asa de ornament. Stire este asta bre. Si o data, memorabila pentru voi: 25 APRILIE 2015 !!!!

wallachian
wallachian  •  22 Mai 2015, 19:25

la Recas? nu cred dupa ce a luat titlul de doua ori asta ar fi un mare pas in spate

Vezi toate comentariile (74)
Comentează