FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Mutare de ultim moment la Poli Iași » Echipa lui Stoican s-a întărit cu un fost portar al lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 10 iulie 2018 22:03

Poli Iași s-a reorientat rapid după ce a rămas fără unul dintre goalkeeperii din sezonul trecut, Alexei Koșelev, plecat în liga secundă din Olanda, la Fortuna Sittard.

Moldovenii s-au înțeles cu Alberto Cobrea, rămas liber de contract după despărțirea de FC Botoșani. Portarul de 27 de ani a semnat o înțelegere valabilă pentru următoarele două sezoane, iar în această seară a fost prezentat oficial.

"Am semnat cu Poli deoarece cei din conducerea actuală mi-au demonstrat că mă doresc cu adevărat.

Chiar dacă aveam vreo urmă de îndoială înainte de a semna, după ce m-am întâlnit cu noul patron al echipei și mi-a prezentat proiectul și modul în care se dorește să evolueze lucrurile, m-au convins în totalitate. Sper că și cu aportul fanilor să ne îndeplinim obiectivele și să ne clasăm cât mai sus în clasament", a declarat Cobrea, imediat după ce a semnat contractul cu Poli Iași.

De-a lungul carierei, Cobrea a mai apărat la CS Mioveni, Concordia Chiajna, Petrolul Ploiești, Dinamo și FC Botoșani. În perioada 2007-2009, Cobrea a apărat de 9 ori poarta naționalei U19.

Cobrea este cel de-al patrulea transfer al verii pentru Poli Iași, care s-a mai întărit cu Patrick Petre, ibericul Adria Gallego și Laurențiu Rus. 

 

Copiii din anii '70 vor înțelege Alberto Cobrea, bun venit la Politehnica! #UnitiVomInvinge

Publicată de CSM Politehnica Iasi pe Marţi, 10 Iulie 2018

iasi
POLI IAȘI

Antrenor: Flavius Stoican (confirmat)
Veniri: P. Petre (Dinamo), Gallego (At. Saguntino), Sanoh (Crawley Town), L. Rus (CFR Cluj), Alberto Cobrea (FC Botoșani)
Plecări: Qaka (FCSB), Jagodinskis (Ventspils), Taciuc (CSM Reșița), Platini (Sanat Naft), Jo (Sheriff), Kelava (Inter Zapresic), Gavrilă (Valletta), Moisi (contract expirat)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  11 Iulie 2018, 13:52

Mai oamenilor ca sa zic asa,daca nu a jucat niciun meci la Dinamo,cum e fost portar la Dinamo? Odios.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează