FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Mutarea care ar fi șocat pe toată lumea! Rapidistul Săpunaru a fost aproape să semneze cu FCSB: "A fost o discuție"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 decembrie 2017 13:08

Cristi Săpunaru, fundașul celor de la Kayserispor, a dezvăluit cum în 2006 a negociat transferul său la FCSB, rivala de moarte a Rapidului, formația la care avea să ajungă ulterior, devind unul dintre cei mai iubiți jucători din istoria clubului. 

"Au fost mai multe oferte. A fost o întâlnire, o discuţie cu cei de la Steaua, cu Rapid şi Poli Timişoara. Şi clar am ales Rapid. De la 8 ani aveam Rapid în sânge. A fost pasiunea mea de mic, Rapid. A fost, este şi va rămâne toată viaţa", a declarat "Săpun", potrivit TV Telekom Sport. 

În 2006, Săpunaru a fost adus de Rapid de la FC Național, în lupta pentru transferul acestuia fiind la acel moment și FCSB. 

Acum în vârstă de 33 de ani, Săpunaru a evoluat de-a lungul carierei pentru FC Național, Callatis Mangalia, Rapid, de trei ori, FC Porto, Zaragoza, Elche, Pandurii, Astra Giurgiu și Kayserispor. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
sexilian
sexilian  •  16 Decembrie 2017, 16:24

stire mare,crezuta de oameni submediocri,doar dumitru a fost neispravit,OBEALA la misto a fost si rica ,RAPIDISTII PURI ,doar respect cu ANDONE au OFERIT mai ales din TRIBUNE ca OBELARII nu AVEAU decat o numeroasa galerie de maxim 50 de indivizi care pe ghencea stateeau la coada peluzei din dreapta tribunei 1,cinwe a fost pe arena sa ma contrazica daca nu era asa,restul era umplut cu soldati,astept PROVINCIA......

kingdom.of.jerusalem
kingdom.of.jerusalem  •  16 Decembrie 2017, 15:28

Sapunaru URĂȘTE fcsbeaua!

kingdom.of.jerusalem
kingdom.of.jerusalem  •  16 Decembrie 2017, 13:39

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează