FOTBAL  »  Superliga  »  CURSURI DE ANTRENOR

Mutu a început școala de antrenori » Unde vrea să antreneze și ce tehnician l-a impresionat cel mai mult

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 februarie 2016 15:39

Adrian Mutu, 37 de ani, este decis să înceapă o carieră de antrenor și astăzi a participat la primul curs. "Briliantul" a trebuit să le predea colegilor săi despre demarcare, potrivit DigiSport. 

La final, Mutu a vorbit despre primele impresii și despre obiectivele în cariera de antrenor.

"A fost foarte bine. Totul a decurs bine. Este o experiență nouă, care mi-a placut. Îmi doresc să antrenez la nivel de seniori, dar nu m-ar deranja să lucrez cu copii. Eu nu vreau să devin bun, ci foarte bun. Vreau să învăț, sînt umil și accept orice sfat.

Am învățat multe pe teren. Pentru mine, Prandelli e un maestru. Am lucrat cu antrenori mari, precum Ranieri, Capello, Lippi sau Mourinho, dar ei au lucrat cu echipe mari, dar nu intră în detalii ca Prandelli. El e învățat să lucreze cu jucători normali, nu campioni.

Mi-aș dori să antrenez Fiorentina. Și echipa națională", a declarat Mutu.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
bogdzsch
bogdzsch  •  05 Februarie 2016, 22:42

Ce sexy e Mutu.Zici ca e Tweedledum.

871860592867161
Alex Iacobi  •  05 Februarie 2016, 19:51

Mi-aș dori să antrenez Fiorentina. Și echipa națională" la Liga Printre Butoaie-damigene si sticle cu caft fara plata consumului pe un An.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  05 Februarie 2016, 18:14

Mutu trebuie sa antreneze la batutul chelnerilor cu ranga, acolo e campion mondial....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează