FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mutu, avertizat de un rival din Liga 1: "Indienii ăia au fost și la noi! Nu mi s-au părut serioși"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 noiembrie 2016 11:28

Adrian Mutu vrea să aducă un investitor indian la Dinamo, dar Dani Coman, președintele Astrei și prieten cu managerul "câinilor",  l-a avertizat.

"Să aibă grijă. Indienii ăia au stat și pe la noi prin curte o perioadă. Mi s-au părut neserioși. Nu s-a făcut afacerea. Nu știu de ce. Nu vreau să intru în detalii.

Poate Mutu știe mai bine. Poate e vorba de un alt indian. Să dea Dumnezeu să vină. E bine pentru fotbalul românesc și pentru a face performanță. Poate că și Dinamo are nevoie de un alt investitor, deși cred că Negoiță merită aprecieri pentru ce a făcut la echipă", a spus Dani Coman la TV Digi Sport.

10.000.000€ar fi suma cerută de Ionuț Negoiță pentru pachetul majoritar de la Dinamo

Citește și: Aici au sediul miliardarii care vor să ia Dinamo! Secretul din firma indienilor: un român din Panama Papers, fost vicepreședinte în PMP și amic cu Elena Udrea

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (30)
869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  24 Noiembrie 2016, 03:51

DANI COMAN ARE DREPTATE! DOAR IOAN NICOLAE E OM SERIOS! CE DACĂ A FĂCUT PÂRNAIE?! E DOVADĂ DE SERIOZITATE MAXIMĂ ATÂTA TIMP CÂT E CU.... EXECUTARE ŞI NU CU SUSPENDARE!

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  23 Noiembrie 2016, 19:11
Postat de utraian pe 23 Noiembrie 2016, 17:16

Platiti datoriile ba suckerilor, ca toata lumea, pe urma iesiti din insolventa, altfel va bate zeul fotbalului ***. Ca zeul sampaniilor *** deja un pic

Cum a platit si jiji, asa-i? De aia bate record dupa record in Europa, ca ii bate zeul fotbalului....

krncevic
krncevic  •  23 Noiembrie 2016, 17:34
Postat de saviola2_8 pe 23 Noiembrie 2016, 17:25

daca vine rapidistu` sanjeev la dinamu, iar se sperie europa, cum s-a speriat si cu borcea, nu e de gluma cu giulestenii astia care vor sa se bage la dinamo negoita, care continua pe drept cu pa,maresul inchiriat de la badea, care la randul sau l-a clonat de la adevarata dinamo, a lui lipa.:))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează