FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - JUVENTUS BUCUREȘTI 0-1

Mutu caută scuze după înfrângerea cu Juventus București: "Asta m-a nemulțumit și de asta am fost eliminat"

FOTO: Sportpictures.eu
FOTO: Sportpictures.eu

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 aprilie 2018 22:59

Adrian Mutu, antrenorul lui FC Voluntari, a comentat prima înfrângere suferită pe banca echipei sale, 0-1 cu Juventus București.

"Briliantul" și-a exprimat și nemulțumirea după acest meci: "M-a deranjat mult antijocul adversarilor. De asta am fost eliminat". 

"Trebuia să trec și prin asta. Cred că am făcut un meci bun, defensiv ne-am mișcat bine. A fost un meci în care am atacat non-stop. Timp de 60 de minute, adversarii nu au ajuns deloc la poarta noastră. În a doua repriză nu prea s-a jucat. 

Avem de lucrat, asta vom face în continuare. M-a deranjat că a fost un antijoc din partea adversarilor, cel puțin în ultimele 30 de minute. De asta am și fost eliminat. Îmi convine să pierd, dar nu în acest fel. Nu vreau să vorbesc despre arbitraj, poate că arbitrul trebuia să se impună mai mult în a da cartonașe celor care trăgeau de timp. 

Eu am o parte din responsabilitatea acestei înfrângeri. Jucătorii au fost concentrați, au atacat așa cum au putut, dar trebuie să lucrăm mai mult. Simt o dezamăgire, dar în același timp sunt ambițios în a o lua de la capăt. Echipa nu trebuie să intre în depresie, așa e la fotbal", a spus Adrian Mutu, la Look TV. 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (9)
149520899038116
Vasile Vivi Iatan  •  28 Aprilie 2018, 12:33

Cam greu pe banca !!! Mai usor este sa te dai mare, sa faci ce vrei in club si sa intri in polemici cu antrenori adevarati !!! Succes.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  28 Aprilie 2018, 08:58
Postat de Mecanicacd Srl pe 28 Aprilie 2018, 07:57

jac ,te-ai trezit iar cu VESTA pe tine !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Iar ai uitat să-ți dai like... Dar nu-i timpul pierdut. Dar mai întâi fă iar inventarul la veste. Și la halate...

archibald
archibald  •  28 Aprilie 2018, 08:35

Asa se intampla cand salti de la clasa pregatitoare la bacalaureat!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează