FOTBAL  »  Superliga  »  PARTENERIAT

Mutu, parteneriat de senzație cu un fost mare star al Barcelonei și Braziliei!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 noiembrie 2016 22:27

Managerul general al lui Dinamo și conducătorul firmei Delamore Sport Management va fi partener de afaceri cu Rivaldo Ferreira, fost fotbalist al Barcelonei și al naționalei braziliene și una dintre figurile reprezentative ale companiei LFScouting.

Conform italienilor de la Calcio e Finanza, firmele reprezentate de Adi Mutu și Rivaldo vor colabora pentru a lansa o serie de proiecte noi în lume fotbalului.

LFScouting va fi partener tehnologic pentru Delamore Sports, iar colaborarea dintre cele două își propune să se impună în domeniul managementului imaginii cluburilor și al drepturilor jucătorilor, prin oferirea unor îndrumări strategice și financiare și prin crearea unor centre medicale pentru sportivi.

Proiectul implică și organizarea a trei evenimente anuale, în Italia, Asia și Statele Unite: un workshop referitor la viitorul fotbalului și scoutingului, un turneu de fotbal freestyle și ceremonia "Oscar Football".

De asemenea, conform informațiilor date de presa italiană, fondatorul LFScouting, Enrico Maria Amore, va face parte din executivul companiei lui Adi Mutu.

Delamore Sports Management a fost înregistrată anul acesta, la data de 1 octombrie și are sediul la Londra. Alături de Adi Mutu, din conducere mai face parte și Sanjeev Kumar, om de afaceri britanic, după cum informează endole.co.uk.

LFScouting se ocupă de realizarea unor baze de date complete cu datele a peste 5.000 de echipe și aproximativ 26.000 de fotbaliști, pentru a ajuta departamentele de scouting, conform datelor publicate pe site-ul companiei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
travka
travka  •  14 Noiembrie 2016, 08:59
Postat de unico_biancorossi pe 13 Noiembrie 2016, 23:13

LFScouting se ocupă de realizarea unor baze de date complete cu datele a peste 5.000 de echipe și aproximativ 26.000 de fotbaliști, pentru a ajuta departamentele de scouting, conform datelor publicate pe site-ul companiei.___ ok, bravo lui : Dinamo are nevoie de 22 din aia 26 de mii. poate ii aduce Mutu si aaaaltfel stam de vorba.

Neymar am inteles ca e primul care a cerut Barcelonei sa il lase la Mimamo *** =)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vanatorul.de.oi
vanatorul.de.oi  •  14 Noiembrie 2016, 00:04

Nu stiu ce le iese dar mai bine asa pentru ei decat parteneriat cu FC Rahova fost echipa a lui MiMi

jackies
jackies  •  13 Noiembrie 2016, 23:39

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează