FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRI

Mutu primește ajutor :) » Încă un om din fotbal se revoltă la adresa "fluierașilor": "Arbitrii sunt fotbaliști ratați"

Cârțu n-a fost niciodată un prieten al arbitrilor
Cârțu n-a fost niciodată un prieten al arbitrilor

Articol de - Publicat duminica, 06 noiembrie 2016 00:00

Cârțu spune că "fluierașii" și-au ales această meserie pentru că n-au reușit în fotbal și că nu arbitrează din pasiune.

Deranjat de prestațiile "cavalerilor fluierului" din ultima vreme, Sorin Cârțu nu a ezitat să își spună părerea dură despre aceștia.

"Sunt frustrați pentru că provin din niște fotbaliști ratați. Nu au putut să-și exprime puținul talent pe care îl aveau ca fotbaliști, pentru că toți au vrut inițial să fie fotbaliști. Nu vine nici unul la arbitraj din vreo pasiune. Nu cred că s-a făcut vreunul arbitru din pasiune pentru meseria asta. Antrenorul nu se face antrenor de nevoie, are o chemare pentru așa ceva. La ei nu există acest lucru! Ei n-au reușit în fotbal, au fost fotbaliști cu o calitate mică și au trecut la arbitraj", a declarat Sorinaccio la Digi.

Tehnicianul de 60 de ani a comentat și atitudinea unor arbitri pe teren: "În momentul în care ei apar la meciuri, intervine această frustrare, invidie față de tot ce n-au putut să fie. De aia vor să iasă în evidență la fiecare partidă. Vin la stadion având impresia că lumea a urcat în tribune să-i privească pe ei!".

1an a stat Cârțu la ultima echipă antrenată, CSU Craiova, în perioada septembrie 2014 - septembrie 2015

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează