FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VOLUNTARI 2-0

Mutu s-a luat iar de Niculescu, în timp ce Clau-gol îi urmărea conferința la TV » Replica a venit rapid

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 mai 2018 23:13

După ce a pierdut partida cu Dinamo din "Ștefan cel Mare", scor 0-2, Adrian Mutu l-a "înțepat" iar pe fostul antrenor al lui FC Voluntari: "Am dublul punctelor făcute de Niculescu". 

"Pregătim bine meciul, dar nu dăm gol în ocaziile pe care le avem. A intervenit și oboseala, cum media de vârstă e cam ridicată, se simte. Băieții au încercat în primele minute, dar nu a ieșit nimic, păcat. Știm în ce situație suntem, le cer băieților să aibă o atitudine bună, să dea totul, dar cred că deocamdată atât putem.

Și în tur Dinamo a băgat aceeași echipă și Voluntariul a luat 4. Știam ce găsesc, nu îmi reproșez că am venit aici. Trebuia să încep de undeva, mi-am pus numele în joc și am început cu o situație dificilă.

Am încredere în băieți, putem să o scoatem la capăt până la urmă. Ăsta e lotul pe care îl avem, nu avem ce să facem. Și dacă retrogradăm nu se întâmplă nimic, mai am un an de contract, construim o nouă echipă și promovăm la anul în Liga 1.

Nu mă uit la frumusețea CV-ului meu. Am timp să-l fac frumos o carieră întreagă. Toți antrenorii care au început de jos au trecut prin astfel de momente. Doar așa poți progresa. Trebui să înfrunți aceste momente, eu am făcut dublu punctelor pe care le-a făcut Niculescu", a zis Adrian Mutu după joc. 

Prezent în studioul TV Digi Sport, Claudiu Niculescu a urmărit live conferința lui Mutu și a comentat apoi declarațiile "Briliantului":

"Nu pot să mă cert cu Adi. Suntem amici, ne respectăm, nu intrăm în polemică. Ce să zic, mi-e greu să vorbesc. Dacă el consideră că se ia de mine, ok. Dar nu e în concurs cu mine, să facă mai multe puncte decât Chiajna. Eu am fost, s-a încheiat acel capitol. Obiectivul e să salveze echipa de la retrogradare. Mutu știe fotbal, eu mi-am dat ok-ul când mi s-a cerut părerea de el". 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
speedy_gonzales
speedy_gonzales  •  24 Mai 2018, 11:07

Mai Mutule hai sa tragem (o) linie si sa vedem cum stam

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  24 Mai 2018, 09:25

Niculescu.......un DOMN !

767776873338849
Ilie Ungureanu  •  24 Mai 2018, 08:55

La care perioada din activitatea ta de fotbalist te referi Mutule? La cea de la Chelsea, cand frecai banca de rezerve, dupa inhalare?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează