FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - ACS POLI 1-1

N-a fost penalty, Gică! Jucătorii lui Hagi au solicitat două lovituri de la 11 metri, dar au fost refuzați de fiecare dată de ”centralul” Marcel Bârsan

Articol de - Publicat luni, 27 noiembrie 2017 09:00

Arbitrii au fost ținta lui Gică Hagi imediat după fluierul final al partidei de la Ovidiu, Viitorul - ACS Poli 1-1.

Le-a făcut reproșuri pe tunelul care duce la vestiare, a acuzat și la flash-interviuri, și la conferința de presă. Amfitrionii i-au pretins "centralului" Marcel Bârsan două penalty-uri, în urma unor faze consumate în repriza secundă, prima la 1-0, a doua la 1-1.

Min. 63: Lansat în adâncime de Eric, Mățan (dreapta, în albastru) e contrat de Melinte încă dinainte de a pătrunde în careu. Cei doi se țin și se împing reciproc (foto 1), înainte ca jucătorul Viitorului să cadă în suprafața de pedeapsă.
Decizia lui Bârsan: lasă jocul să continue
Verdictul Gazetei: arbitrul procedează corect

Minutul 82: Ganea preia în careu, dar pierde balonul de sub control. Iar când încearcă să reintre în posesia lui, îl lovește cu genunchiul pe Străuț, venit din urmă (foto 2).
Decizia lui Bârsan: lasă jocul să continue
Verdictul Gazetei: nu e lovitură de la 11 metri

"Ați văzut meciul și ați văzut maniera în care am fost arbitrați. Producem jucători și o s-o facem în continuare, o să vindem jucători și nimic altceva, pentru că deranjăm. Numele meu deranjează mult și creează presiune"
Gică Hagi, antrenor Viitorul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
dansy
dansy  •  27 Noiembrie 2017, 16:36

Nu e prima data cand Hagi o ia razna.Pacat de talentul lui de fotbalist caci ca si caracter este zero barat.

hd02ukl
hd02ukl  •  27 Noiembrie 2017, 16:31

Hagi a fost un mare jucător dar pina la a fi și un mare antrenor sau conducător e cale lungă mereu arbitri îl fură,deși specialiști în arbitraj spun altceva el și jucătorii ar trebui sa se întrebe cum a reușit jucătorul Timișorean sa treacă de toată apărarea viitorului sa înscrie

polistul68
polistul68  •  27 Noiembrie 2017, 13:50
Postat de Daniel Barbu pe 27 Noiembrie 2017, 09:57

Am fost la meci si am vazut altceva, nu ceea ce sustineti dumneavoastra. Nu inteleg atitudinea pe care o aveti fata de Hagi. Va rog sa firi obiectivi. Dupa meci au fost scrise doar doua articole, restul despre meciul lui... Dinamo. Parerea mea este ca arbitrii sa fie impartiali si sa lase acesti copii de la Viitorul sa joace fotbal.

1. Daca hagi nu ar fi nemutumit de arbitraj, nu s-ar mai isca discutii. 2. Fotografiile arata ca nu au fost penalty-uri 3. Cum nu-i convine ceva, Hagi spune ca nu e dorit, ca cineva are ceva cu el.....m-as bucura daca ar spune ceva concret, nu doar supozitii si impresii personale. 4. Hagi creste fotbalisti pt Romania ? Sa fim seriosi, sa spuna Hagi, ce jucator crescut de el, joaca titular, la o formatie serioasa...Hagi creste copii pt a-si asigura venutire necesare...eventul razvan marin sa joace titular, in rest, in 8 ani de academie, nu a scos macar un jucator care sa joace la o echipa serioasa. Cand a iesit in Erupa, echipe mici l-au zdrobit efectiv....si atunci, dl Hagi de ce nu-si pune itnrebari vis-a-vis de nemultumirile lui....ok, sunt banii lui, face ce doreste, cum doreste..dar atunci nu te mai lauda, nu mai acuza ca cineva are ceva cu tine, ca esti nedorit, etc, etc....hai sa ne uitam la chestii concrete...rezultate vs atitudine...si apoi spune-mi daca dl Hagi are sau nu dreptate.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close