FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

N-a iertat pe nimeni! Gigi a pus tunurile pe toți după remiza cu CFR și șochează: "Dacă se întâmplă asta, nu mai vreau titlul"

Articol de GSP - Publicat marti, 18 aprilie 2017 13:42

După 0-0 cu CFR Cluj, Gigi Becali a criticat evoluția jucătorilor lui Laurențiu Reghecampf și a spus că doar cinci dintre ei au avut o evoluție bună.

"Sunt mulțumit că am luat un punct, având în vedere ce am jucat. E bine că a ieșit așa. Dacă vom câștiga cu Viitorul, suntem campioni, după punctul acesta cu CFR. 

Nu pot să îmi dau seama de ce am jucat mai slab. Poate a fost relaxare. Doar cinci jucători au jucat bine: Pintilii, Boldrin, fundașii centrali (n.r. Bălașa și Moke) și Enache în a doua repriză.

Pe De Amorin eu nu îl înțeleg. S-a plimbat pe teren. Parcă le spunea adversarilor «luați voi mingea, că eu nu știu ce să fac cu ea». Am jucat în patru jucători aseară. Noroc cu Pintilii, că a făcut un meci foarte bun. Fară el pierdeam meciul", a spus Becali la TV Sportro.

Becali a vorbit și despre lupta la titlu și a spus că dacă echipa roș-albastră nu o bate pe Viitorul, nu mai are șanse la primul loc.

"Dacă vom câștiga cu Viitorul, e gata campionatul. S-a terminat. Dacă nu câștigăm meciul cu Viitorul, nu merităm titlul. Dacă ne bat iar, înseamnă că ei merită titlul. Pentru Viitorul, meciul e o finală.

Dacă pierd cu Viitorul, nu mai vreau titlul. Să îl câștige ei. Nu este bun nici egalul pentru noui. Astra înseamnă că nu am merita titlu și că nu avem valoare. De ce să îl luăm?.

Dinamo mai speră doar la locul doi. Joacă bine și îmi place de ea. Dar nu mai au șanse la primul loc", a adăugat patronul celor de la FCSB.

Citește și: Becali n-a mai rezistat! A intrat în direct la TV și l-a făcut praf pe Alibec: "Obraznicule, te crezi mare mahăr?"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (48)
valentinn10
valentinn10  •  18 Aprilie 2017, 20:26

STEAUA CAMPIOANA , FORTA STEAUA , LUPTA FCSB , HAI STELUTA , CURAJ VITEZISTI 27 ,restul e vrajeala , resturi pentru caini ,,pasari" si alte vietuitoare...

1149097785109254
Cosu Liviu-Gabriel  •  18 Aprilie 2017, 18:09

dinamo castiga titlul chiar daca castiga fcsbheeeee.

sexilian
sexilian  •  18 Aprilie 2017, 16:25

pune-l gheghe la punct pe alibec reclamandu-l la protectia *** pentru ca v-a desconsidera,***........

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (48)
Comentează