FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

N-a mai rezistat! Bratu îl atacă pe omul care l-a adus pe Torje la Dinamo: "Se înșală spunând că îi face bine, nu mi se pare corect!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 martie 2018 19:39

Florin Bratu, 38 de ani, antrenorul lui Dinamo, a reacționat după declarațiile impresarului lui Torje, Cristea Opria, care a declarat recent că e exclus ca mijlocașul de 28 de ani să mai rămână în "Ștefan cel Mare" și din vară. 

"Nici Torje n-a fost într-o zi inspirată la Craiova, aștept mai multe de la el, e un jucător de echipă națională.

Nu sunt în regulă acele declarații ale impresarului. Dacă domnul Opria consideră că îi face bine lui Torje, se înșală!

Torje trebuie să joace și să fie conștient că a avut probleme în ultimii ani. E un băiat inteligent, o să vorbesc cu el și cred că o să înțeleagă. Opria a mai intrat în direct la emisiuni, spunea că e fericit că Torje a ajuns la Dinamo. Acum spune altceva. Nu mi se pare corect acest lucru. O să vedem în zilele următoare ce se va întâmpla", a declarat Bratu, la TV Digi Sport.

Vezi și: Dezvăluire incredibilă a lui Florin Bratu: "După meci, l-a pufnit plânsul, n-a mai rezistat" + Mesaj important pentru Sergiu Hanca: "Dacă nu va face asta, va fi dificil"

"Dacă iubești pe cineva stai cu acel om și în cort, așa și eu cu Dinamo, pot să joc și în play-out"
Gabriel Torje, după 0-1 cu Craiova

"Vă daţi seama că Torje este foarte afectat. El nu a venit la Dinamo să se bată acum pentru play-out, a venit la Dinamo să se bată pentru primele locuri. S-a întors pentru că îi era dor de meciurile cu Steaua, dar dorea să ajute echipa să se califice în play-off.

Nu se mai pune sub nici o formă problema ca Torje să rămână la Dinamo! El mai are un an de contract cu ruşii şi o să vadă de la vară ce o să se întâmple. Ori o să fie vândut definitiv la altă echipă ori îşi găseşte un angajament tot sub formă de împrumut, dar este clar că la Dinamo nu o să mai rămână"

Cristea Opria, în urmă cu două zile, pentru Fanatik 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
1109193515815929
Calm Arius  •  08 Martie 2018, 11:53

CE MAI JELESC MAFIOTII DE LA DINAMO! SI ANUL ACESTA TOT TRASE SFORI AU FOST DAR NU AU REUSIT TOATE S-A ARANJAT SA BATA IASI LA VOLUNTARI!? PENTRU CA IASI...SA TRAGA CU BOTOSANI....BOTOSANI DACA NU LUA BATAIE LA IASI DINAMO ERA DE ATUNCI IN AUT SI ARBITRII AU AJUTAT PUTIN IASI CA SA CASTIGE ...DOAR CA LA GIURGIU...DINAMO NU A FOST IN STARE..PLUS CA AIA AU DAT GOL DIN SUTURI DE LA DISTANTA ..NU SE PUTEA DA NIMIC...FAULT...OFFFSIDE SAU ALTCEVA.. ...ARBITRII S-AU ABTINUT!! ETC SI IN CUPA S-A INCERCAT ...ARBITRUL PREGATISE ARMA ....A DAT TREI GALBENE IN 10 MINUTE PENTRU CRAIOVA..LA INCEPUT DE MECI...IN 25 MIN!!!! ..DAR CRED CA LA PAUZA NU A PRIMIT NICI UN SEMNAL DE "ON"

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  08 Martie 2018, 08:37

Torje este un jucator expirat, mai degraba umilit la Craiova decat demn de lauda, pe care va certati degeaba. Intrebati-l pe Cornel Dinu, are sa va explice mai plastic.

141661736257121
Stefan Chiorpec  •  08 Martie 2018, 07:59

Da ce mai Opria ,Torje e sclavul tau!? Daca el spune ca ramane atunci asa o sa fie!!Tu ii esti doar impresar iar daca se supara te arunca de nu te vezi si o sa mai vezi comisioane...ciuciu!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează