FOTBAL  »  Superliga  »  PLECARE

N-a mai rezistat și și-a anunțat plecarea: "S-au făcut multe greșeli!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 iunie 2018 11:32

George Galamaz a anunțat că va pleca de la FC Voluntari, unde ocupă funcția de manager, la o zi după ce echipa a terminat play-off-ul pe un loc de baraj.

"După această dublă (n.r. barajul pentru Liga 1 contra Chindiei Târgoviște) vreau să plec de la echipă. Nu vreau să spun sau să dezvolt motivele, dar s-au făcut o serie de greşeli. Toţi suntem vinovaţi pentru situaţia în care am ajuns. Chiar și femeia de serviciu.

Să ajungi să joci baraj pentru menținerea în Liga 1 e foarte dezamăgitor pentru o echipă care câştiga două trofee anul trecut. Decizia am luat-o de mai mult timp. Voi rămâne până după baraj pentru că nu îmi place să las lucrurile neterminate. Stau şi îmi fac datoria până la capăt. După aceea voi vedea ce voi face", a declarat Geroge Galamaz la TV Digi Sport.

Galamaz a fost numit manager la Voluntari în octombrie 2015. De-a lungul carierei a jucat la Sportul Studențesc, Rapid, Dinamo, Unirea Urziceni, Steaua, U Cluj, Petrolul și Anorthosis Famagusta.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
gicab
gicab  •  03 Iunie 2018, 17:58

A jucat la fcsb ba

169060557063831
Stefan Anghel  •  03 Iunie 2018, 16:10

ce vina are femeie de serviciu ??? face cumva strategia de joc ?! la cautat vinovati sunteti asi ! ati dat vrabia din mana pe *** de pe gard,strategie mereu pagubitoare !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sexilian
sexilian  •  03 Iunie 2018, 15:47

vai sa nu se desfinteze si astia,ba nerusinatilor........

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close