FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

N-a revenit la Steaua, dar Reghe îl învaţă pe Gâlcă cum să-l facă pe Stanciu să "meargă" » Ce transferuri ar trebui să facă Gigi

Articol de GSP - Publicat joi, 16 aprilie 2015 18:32

Laurenţiu Reghecampf a vorbit despre problemele pe care le are Steaua la ora actuală şi ştie cum ar putea rezolva cîteva dintre ele, cum este cea legată de Nicuşor Stanciu, jucător aflat într-o formă foarte proastă. 

"Stanciu, în perioada în care eram antrenor eu, era jucător de bază. El e mai retras, un jucător special. Are calităţi incredibile, dar trebuie să vorbeşti mult cu el. E un jucător care se închide în el", a zis Rehge la Digi.

...despre emblemă: "Aceste probleme se vor rezolva. A fost o neînţelegere. Trebuie să existe puţine răbdare. E bine că Gigi a ieşit de la închisoare şi se poate ocupa mai bine de asta. Eu sînt sigur că problemele se vor rezolva.

Dinamo are alte probleme decît să stea să liciteze pentru emblema Stelei. Gigi Becali va fi singurul care va licita. Nu am nici o emoţie în privinţa titlului. I-am zis asta şi lui Gigi Becali", a zis Reghecampf la Digi. 

...despre venirea la Steaua: "Eu nu vin la meciuri pentru a nu se specula ceva. De asta mă feresc aşa. E clar că eu ţin la Steaua, a rămas în sufletul meu. Urmăresc meciurile, sînt fanul lor. Nu mă mai întrebaţi de venirea la Steaua, nu pot răspunde. Nu se pune problema ca eu să antrenez altă echipă din România". 

...despre transferurile pe care trebuie să le facă Steaua: "Steaua trebuie să aducă ceva jucători, dar nu mulţi, 5-6 înseamnă o echipă întreagă. Dacă nici la anul nu se califică în Ligă, cei care conduc echipa trebuie să ia o decizie. Dar nu sînt eu în măsură să vorbesc". 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  18 Aprilie 2015, 00:38

reghe o sa se intoarca si la anul o sa luam campionatul din nou distantat,si aici ma refer la calitate in joc,nu cum este acum in retur !

iobag
iobag  •  16 Aprilie 2015, 23:55

Deci reghe a declarat asta la *** si ei nu s'au prins ca reghe ii da lectii lui galca, noroc cu *** care au fost PE faza si au facut dezvaluirea

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cristi47.reload
cristi47.reload  •  16 Aprilie 2015, 23:00
Postat de valiza.epo pe 16 Aprilie 2015, 22:11

Daca vine fara pungutzele EPOcale... in 5 etape il trimiteti dupa Galca!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează