FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

N-a rezistat și a spus! Planul SECRET al lui Becali: de ce dă drumul la jucători

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 iulie 2016 19:55

Gigi Becali, patronul Stelei, a vorbit despre plecările lui Chipciu, Varela și Tade și susține că totul a fost făcut pentru a obține o economie de un milion și jumătate de euro.

 "Chipciu, Varela și Tade mă costau mulți bani. I-am dat și fac o economie de 1,5 milioane de euro. Atât plăteam anual pentru salariile lor, cu tot cu taxe", a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Alex Chipciu va semna mâine cu Anderlecht, în timp ce Varela a ajuns la un acord cu grecii de la PAOK.

Pentru transferul mijlocașului de 27 de ani, Steaua va încasa 3 milioane și jumătate de euro, în timp ce în schimbul lui Varela, roș-albaștrii vor primi un milion de euro și pe fundașul Dimitrios Chatziisaias.

Tade și-a reziliat contractul cu Steaua, la dorința patronului echipei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (36)
444001919101397
Florean Andrei  •  18 Iulie 2016, 09:22

Nu l-a obligat nimeni să le dea salarii mari. De fapt, pe patronul român nu-l interesează decât să vândă cât mai scump jucătorii, nu să facă o echipă care să prindă o grupă europeană. Numai pe vremea comuniştilor a fost posibil ca Steaua să fie Campioana Europei, ba şi să fi finalistă şi semifinalistă !

211193499277837
Alex Marius  •  18 Iulie 2016, 09:10

IN FIECARE AN SPUNE CA FACE TRANSFERURI MARI LA ECHIPA SI ASA ESTE TRANSFERA DAR NU LA ECHIPA SI INVERS.O SA VEDETI CIOBANUL FILOZOF PESTE CITEVA SAPTAMINI CUM VA DECLARA CA SA SATURAT SI BAGA ECHIPA IN INSOLVENTASI PE MM PUSCARIE CUM ISI MANINCA MIINILE PINA LA COATE CIND VA AUZI CUM *** ECHIPA DAR O SA FIE TIRZIU.NE BATE SPARTA LA SCOR

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

loko1
loko1  •  18 Iulie 2016, 07:37

Oierule cu *** de mioare materia ce trebuia sa fie cenusie de ce nu stii matematica?Gandeste ce castigi daca intri in grupe ,cat castigi pe bilete ,daca ai echipa valoroasa.Cu echipa actuala ,nu elimini nici echipe din Irlanda,joci in barajul de retrogradare.Sa ai soarta echipei lui Copos !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează