FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA, AZI, ORA 20:30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

N-a scăpat nimeni! » Steaua are procentaj maxim la meciurile din acest sezon pe teren propriu

Steaua se bucură des după meciurile de
Steaua se bucură des după meciurile de "acasă"

Articol de - Publicat luni, 10 decembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 10 decembrie 2012 09:28

În acest campionat, Steaua are punctaj maxim la meciurile de pe teren propriu, dar Astra e cea mai eficientă echipă în deplasare.

În derby-ul cu Astra, trupa lui Reghecampf are de partea ei un atu important. Forma senzaţională arătată în acest sezon la meciurile de pe teren propriu.

Deşi a jucat aproape toate jocurile grele acasă, cu Dinamo, Rapid şi CFR, Steaua are punctaj maxim în faţa propriilor suporteri. 9 meciuri, 9 victorii pentru Steaua, care are şi un golaveraj incredibil: 22 de goluri marcate şi doar 4 primite.

N-a fost nici măcar un joc în care roş-albaştrii să primească pe teren propriu mai mult de un gol. Ultima dată cînd Steaua a reuşit o astfel de serie s-a petrecut fix acum 10 ani, cînd s-au legat 13 meciuri acasă victorioase.

Seria de punctaj maxim a Stelei e chiar mai lungă de 9 jocuri pentru că şi ultimele 3 meciuri de acasă din sezonul trecut au însemnat tot victorii, cu Petrolul, cu Ceahlăul şi Derby de România, cu Dinamo.

Totuşi, diseară, în Ghencea, va veni echipa care joacă cel mai bine în deplasare. Astra e pe primul loc în topul eficienţei, avînd un procentaj al punctelor cîştigate pe teren străin de 66 la sută, performanţă cu care devansează Steaua (63%) şi CFR (56%).

8 echipe din Europa au reuşit în actuala stagiune să aibă punctaj maxim pe teren propriu: Steaua, Şahtior, Dnepr, Atletico Madrid, FC Porto, Levski Sofia, Ludogoreţ, Partizan Belgrad

543190-steaua-astra.jpg

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Nu plecăm cu mîna goală"
Preşedintele Astei, Dinu Gheorghe, e sigur că echipa sa va face o surpriză în partida din această seară. "Vamă" crede că nu vor exista greşeli de arbitraj, fiind un meci extrem de important în ieharhia campionatului. "Steaua are prima şansă să cîştige, dar noi mergem să arătăm că nu degeaba am dat atîtea goluri în campionatul ăsta. Steaua e principala favorită să cîştige campionatul şi, din păcate, noi nu avem jucători care să fi luptat pentru un astfel de obiectiv pînă acum! Nu mă interesează arbitrajul din acest meci, dar sper să nu fie greşeli intenţionate", a spus Dinu Gheorghe pentru DolceSport.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
cfrclujole
cfrclujole  •  09 Ianuarie 2013, 17:32

gtggt

cfrclujole
cfrclujole  •  09 Ianuarie 2013, 17:31

ufujhgfh

cfrclujole
cfrclujole  •  09 Ianuarie 2013, 17:31

luguhlg

Vezi toate comentariile (9)
Comentează