FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

N-are 18.000 de euro?! Negoiță nu vrea să plătească o sumă modică pentru jucătorul dorit de Rednic

Articol de - Publicat sambata, 13 februarie 2016 00:00

Petrolul cere o sumă modică pentru transferul lui Peteleu, însă Negoiţă nu vrea să plătească

Mircea Rednic îl doreşte cu insistență pe fundaşul dreapta al Petrolului, Andrei Peteleu, și încă de la începutul iernii, dar mai mereu a intervenit ceva care a împiedicat mutarea. Prima dată, Petrolul a cerut 100.000 de euro în schimbul lui Andrei, lucru de neconceput pentru Dinamo.

La începutul acestei săptămîni, "Puriul" a reluat discuţiile cu șefii Petrolului pentru apărătorul de 23 de ani, iar finanțatorul ploieștenilor, Dan Capră, a renunţat substanţial la pretenţiile financiare după ce jucătorul i-a spus că îşi doreşte foarte mult să ajungă la Dinamo.

"Capră i-a spus lui Rednic că vrea 18.000 de euro pentru Peteleu, aşa, ca să fie bine pentru toate părţile. Nu e genul care să îşi facă ambiţii cu jucătorii. Dacă băiatul i-a cerut să-l lase la Dinamo, el este de acord, dar nici nu poate face acte de caritate pentru Dinamo", au spus surse autorizate din anturajul conducerii prahovene.

Rednic i-a transmis pretenţiile ploieştenilor lui Ionuţ Negoiţă, care inițial şi-a dat acordul. Asta pînă ieri! La o a doua discuţie, Negoiţă s-a răzgîndit intempestiv şi i-a transmis tehnicianului că e de acord ca Peteleu să vină gratis, fără sumă de transfer!

"Mi l-am dorit pe Peteleu la echipă, dar în acest moment nu mă pot folosi de el, nu face parte din lotul de 25 de fotbalişti pe care îi am la dispoziţie"
Constantin Schumacher, antrenor Petrolul

14 meciuria jucat Peteleu pentru Petrolul în acest sezon de Liga 1

4,92este media notelor GSP obținute de Peteleu în acest sezon, printre cele mai mici de la ultima clasată

"Bizonul", iar pe picior de plecare

Golgeterul lui Dinamo, Harlem Gnohere, nu duce lipsă de oferte şi deşi a refuzat în această iarnă mai multe variante din ţările arabe, încă există posibilitatea ca roş-albii să se despartă de noul decar al echipei: "Ne gîndim să mai aducem unul sau doi jucători. Poate în atac avem nevoie, depinde ce se va întîmpla în aceste zile, dacă se va concretiza transferul lui Gnohere. Are mai multe propuneri, să vedem ce va fi", a spus Mircea Rednic.

"Noi să batem, Dinamo să ia titlul"

Preşedintele lui FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, este cunoscut ca fiind fan al lui Dinamo. Acesta doreşte ca echipa sa să învingă mîine, iar "cîinii" să ia titlul: "Ideal ar fi ca duminică să cîştige FC Botoşani, iar Dinamo să ia pînă la urmă campionatul. Aş fi cel mai fericit dacă s-ar întîmpla asta. Nu ne va fi uşor pentru că Dinamo a făcut multe achiziţii şi are un antrenor foarte ambiţios, dar am discutat cu jucătorii şi încercăm să luăm măcar un punct din acest joc", a spus Şfaiţer.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (50)
dinamovist_batran
dinamovist_batran  •  14 Februarie 2016, 14:35
Postat de Gelu Oanca pe 13 Februarie 2016, 17:43

Sant dinamovist, inainte sa se nasca acest patron sarac.Cred ca este singurul patron care nu baga bani la DINAMO. Daca esti bun adu FOTBALISTI pe bani nu jucatori dati afara de alte cluburi.

Acest comentariu chiar imi place. Este la obiect si fara cuvinte urate, care nu trebuie cenzurate. Felicitari domnule si ,,Hai Dinamo".

zecs93
zecs93  •  14 Februarie 2016, 01:59
Postat de gutza23 pe 13 Februarie 2016, 14:41

elhamed nu mai poate sa mai vina pt ca pleaca in tarile arabe!! ai uitat ca ti-a zis tie pe fb???

pai chiar asa e domnule gutza !!! Daca Negoita sar fi miscat mai repede acum sigur il intorcea din drum dar asa va pleca la arabi !!!

sumred
sumred  •  13 Februarie 2016, 18:06

Un patron fara perspective si fara ambitie de caine. Si niste mioare, sclave becalizate *** *** pe toate stirile. Toti prostii din Romania tin cu FCSB. Asta nu inseamna ca toti fani Stelei sunt prosti. Doar majoritatea.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează