FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

"N-are caracter"

Articol de GSP - Publicat marti, 31 iulie 2007 00:00

Viorel Moldovan a lansat un atac dur la Herea, Zotta o acuza pe Ana Maria Prodan. Ovidiu Herea s-a antrenat ieri cu AFC Clinceni, echipa secunda a lui FC National, si situatia sa e departe de a fi rezolvata. Oficialii rapidisti par sa isi fi pierdut rabdarea si au lansat atacuri la adresa fotbalistului, dar si a impresarului Ana Maria Prodan.

Viorel Moldovan crede ca prelungirea incertitudinii ii va dauna chiar fotbalistului: "Cel mai mult are de suferit el. Incep sa ma indoiesc de caracterul sau din moment ce a acceptat sa vina imbracat cu tricoul nostru, sa fie prezentat oficial, apoi sa se intimple ce s-a intimplat. Nu e o problema daca alege Steaua, dar caracterul sau e discutabil", a declarat directorul sportiv al giulestenilor.

La rindul sau, Constantin Zotta a atacat-o pe reprezentanta lui Herea, Ana Maria Prodan, dupa ce aceasta a declarat ca isi duce jucatorul la Steaua si ca acesta "nu va ajunge nici mort la Rapid". "Ne gindim sa reclamam conduita acestei doamne la UEFA. Daca a numit prezentarea lui Herea la Rapid drept prezentare golaneasca, de ce a luat parte la ea, ba era chiar foarte preocupata sa aiba si loc in prezidiu?". Zotta a mai sugerat ca familia impresarului lui Herea are afaceri cu Gigi Becali, acesta fiind motivul pentru care se incearca directionarea fotbalistului spre Ghencea.

Fost international de tineret, Herea (22 de ani) are 66 de meciuri si 5 goluri in Liga I, toate pentru FC National


"Iacov nu s-a aflat in apele teritoriale ale Romaniei, deci nu am mai vorbit cu el"
George Copos

"I-am prezentat lui George Copos oferta facuta de Gigi Netoiu si astept contraoferta lui"
Constantin Iacov

"Totul e o vrajeala pentru a-l obliga pe Copos sa pluseze"
Dumitru Dragomir

Cum au evoluat ofertele pentru Herea
Rapid 400.000 de euro pentru imprumut pe un an
Steaua 1,7 milioane de euro
Rapid 1,5 milioane de euro pentru 50 la suta din jucator
Steaua 2,5 milioane de euro
Gigi Netoiu 4,5 milioane de euro

Bergodi "intepat" de Moldovan
Viorel Moldovan a explicat la Realitatea Sportiva motivul pentru care evolutiile lui Cesinha in primele doua jocuri din acest sezon au fost neconvingatoare: "Nu e adaptat suta la suta cu fotbalul romanesc si nici cu sistemul de joc practicat de Rapid. Poate si antrenorul ar putea scoate mai mult de la el. Bergodi e cel care il gestioneaza si care trebuie sa stie ce sa ii ceara".

Se bat cu Birmingham

Iranianul Ferydoon Zandi (28 de ani), dorit de Rapid, se afla si in atentia lui Birmingham, grupare din Premier League. Asiaticul e un mijlocas ofensiv de picior sting si reprezinta una dintre variantele pe care giulestenii le au in vedere pentru a acoperi aceasta pozitie, considerata deficitara de catre Bergodi. Zandi e titular in nationala Iranului si acum e liber de contract, dupa ce a jucat ultima data pentru Apollon Limassol.

Stadionul nu e gata

Copos a sustinut ieri ca lucrarile de consolidare de la stadionul Giulesti s-au incheiat in timp record: "Mai bine v-ati duce sa vedeti ce am facut acolo. L-am terminat! Am lucrat doua nopti si o zi si acum totul este in regula". Ieri dupa-amiaza, muncitorii continuau sa lucreze la arena din Grant, semn ca lucrarile nu sint finalizate. Copos anuntase initial data de 14 septembrie drept termen limita. Giulestenii spera sa deschida si tribuna I, unde accesul publicului a fost interzis in sezonul trecut din cauza riscului de prabusire. Ar ramine inchisa doar peluza I, din acelasi motiv.

Cautari pentru iarna
Bergodi vrea neaparat un mijlocas stinga, dar Viorel Moldovan sustine ca va mai dura pina cind Rapid o sa mai transfere un jucator: "Am auzit si eu ca altii aduc fotbalisti dupa ce vizioneaza DVD-uri. Nu e chiar asa usor, un jucator trebuie monitorizat intii si noi nu prea avem timp. De-acum, procedam altfel, vom crea o baza de date pe care Bergodi s-o aiba in vedere pentru campania de transferari din iarna"

Inca un muntenegrean

Impresionati de randamentul lui Vladimir Bozovici, rapidistii mai iau un muntenegrean. Nikola Vujovici ar putea ajunge chiar astazi in Bucuresti, iar seara sa participe la antrenament sub comanda lui Bergodi. Vujovici vine de la Buducnost Podgorica, grupare din prima liga, si are 26 de ani. Grigore Sichitiu este cel care l-a monitorizat pe atacantul muntenegrean, ca si pe conationalul lui, Bozovici.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează