FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA / CORESPONDENŢĂ DIN BENAHAVIS, SPANIA

N-are forţă! » Iancu e menajat în cantonamentul din Spania pentru a nu risca o accidentare

Gabriel Iancu e convins că poate prinde un loc de titular în echipa lui Reghecampf din retur. +2   FOTO
Gabriel Iancu e convins că poate prinde un loc de titular în echipa lui Reghecampf din retur.

Articol de , - Publicat luni, 14 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 13 ianuarie 2013 20:01

Iancu nu a efectuat nici un antrenament alături de colegii săi în cantonamentul din Spania pentru a nu se rupe.

Pînă acum, Gabriel Iancu (18 ani) e singura noutate din lotul Stelei în această iarnă, dar lucrul acesta nu se vede la şedinţele de pregătire, iar asta pentru că mijlocaşul adus de la Viitorul nu părăseşte deloc hotelul.

Cînd colegii săi ies la antrenament, fostul constănţean merge în sala de forţă şi lucrează de unul singur! Motivul? Fotbalistul pe care Gigi Becali a plătit 500.000 de euro nu are suficientă masă musculară, iar exerciţiile fizice pe care preparatorul Thomas Neubert le cere fotbaliştilor ar risca să-l "termine".

"Nu e la nivelul celorlalţi, nu se poate încă antrena cu ei" e explicaţia oficială a clubului Steaua, deşi Iancu nu a venit mai tîrziu la lot, el alăturîndu-se steliştilor încă de la reunirea de pe 7 ianuarie. Avînd în vedere că a ratat deja startul pregătirii de iarnă, roş-albaştrii se gîndesc serios să nu-l ia în calcul pentru "dubla" cu Ajax Amsterdam (14 februarie, în Olanda, şi o săptămîna mai tîrziu la Bucureşti). Acest lucru a fost confirmat şi de patron în urmă cu cîteva zile: "Nu cred că va intra cu Ajax. Asta e părerea mea!".

Cînd mai joacă Tatu?
Dacă Reghecampf consideră că Iancu nu e pregătit fizic, şi mai dramatică e situaţia lui Leandro Tatu. Brazilianul vine după o accidentare serioasă, o leziune a ligamentelor genunchiului, şi n-a mai evoluat într-un meci oficial de 8 luni. Fostul constănţean a bifat ultimele minute pe 10 decembrie, în partida Viitorul - Chiajna (1-1).

Ordin pentru MM: "Fii dădaca lui!"
Gigi Becali i-a transmis lui Mihai Stoica să aibă grijă de Gabi Iancu (18 ani) şi să-l ajute să devină una dintre vedetele echipei. "I-am zis lui Mihai: «Vreau să mi-l faci pe Iancu vedetă. E cel mai mare fotbalist la ora actuală din fotbalul românesc. Vreau să ştie ce e aia disciplină, ce e aia viaţă extraspotivă. Eu văd în el o mare speranţă a fotbalului. Să fii mai apropiat de el, să vorbiţi, să-l cerţi, să-l ajuţi, să-l mai şi sperii»", a spus Becali la GSP TV.

Mîine, Steaua - Celtic de la 20:30
Steaua va juca mîine primul amical al stagiului de pregătire din Spania, acolo unde va întîlni campiona Scoţiei, Celtic Glasgow. Iancu nu va fi folosit deloc de către Reghecampf. Meciul va fi televizat de Look TV şi va începe la ora 20:30. "Este o onoare pentru Steaua să joace împotriva noastră, împotriva unei echipe foarte bune şi de tradiţie din Europa. Jucăm în Liga Campionilor, sperăm să-i batem şi să le demonstrăm că sîntem, într-adevăr, o formaţie valoroasă", a declarat pentru Dolce Sport Anthony Watt, atacantul de numai 19 ani al lui Celtic.

"Antrenamentele sînt grele, dar le fac cu plăcere. Preparatorul fizic Thomas Neubert are nişte metode foarte interesante de pregătire, pe care nu le-am mai văzut nicăieri" (Gabi Iancu, atacant Steaua)

"Iancu e un fotbalist talentat, dar trebuie să avem grijă de el, să nu punem prea multă presiune pe umerii săi" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
andystar
andystar  •  14 Ianuarie 2013, 16:54
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Da este un bolnav pshihic fara tratament !

andystar
andystar  •  14 Ianuarie 2013, 15:48
Postat de ovidiu_3003 pe 14 Ianuarie 2013, 14:28

Ba este vai de mama ta ...ca tu te bucuri la un campionat cumparat ....Trebuie sa fii orb sa nu vezi ca baiatul acesta a fost paravan pentru cumpararea punctelor de la Viitorul ...

E mai bine sa taci si sa fii luat de prost decat sa vorbesti si sa confirmi ca esti !

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  14 Ianuarie 2013, 14:28

Ba este vai de mama ta ...ca tu te bucuri la un campionat cumparat ....Trebuie sa fii orb sa nu vezi ca baiatul acesta a fost paravan pentru cumpararea punctelor de la Viitorul ...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează