FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA, AZI, 20:30, DIGI1, DOLCE1, LOOK, GSP.RO

N-au încredere în Marijana » Marica susține că e apt de joc, însă Reghe i-a tăiat elanul: ”Nu va fi în lot”

Marica și șutul care l-a scos din joc
Marica și șutul care l-a scos din joc

Articol de - Publicat duminica, 13 martie 2016 00:00

”Marica nu va fi în lot”, anunță tehnicianul campioanei. Steliștii au programat noi analize pentru Ciprian, deși atacantul susținea că e apt să joace imediat.

Reghecampf a fost de acord ca Marica să se trateze la Marijana Kovacevici, vraciul din Belgrad mutat între timp în Dubai. Dar Steaua nu e convinsă de rezultatele activității sârboaicei.

"Ciprian nu va fi în lotul pentru jocul cu Astra. El va mai face un RMN și în funcție de rezultatele testelor vom decide programul pentru perioada următoare", a declarat antrenorul.

El vrea să se convingă de starea fotbalistului în vârstă de 30 de ani. Marica susținuse vineri că e gata să evolueze în derby, chiar dacă se afla încă în Emiratele Arabe Unite, nu se întorsese la București!

"Marijana m-a făcut bine, deși nu apelează la magie. Dacă ar fi vrăjitoare, m-ar transforma într-un atacant care dă câte trei goluri pe meci!", a glumit Ciprian la DigiSport.

Steliștii nu mizează orbește pe ședințele de tratament neconvențional la care a apelat internaționalul român, de teama unei recidive. A existat un exemplu în finala Champions League din 2014. Diego Costa a mers la Marijana înaintea duelului decisiv cu Real Madrid.

Brazilianul s-a întors refăcut de la Belgrad și Simeone l-a trimis pe teren din start, dar accidentarea a recidivat și Costa a trebuit schimbat din minutul 9! Un deznodământ pe care l-ar risca și Marica dacă ar apărea în meciul de azi cu Astra.

"M-am tratat și eu la Marijana, acum 120 de ani. Glumesc, n-am nimic împotriva tratamentului la care a apelat Marica. Dacă se face sănătos și își recapătă forma, poate să se trateze și la Spitalul Militar, unde vrea el"
Anghel Iordănescu, la DolceSport

"Nu mă bazez pe Marica pentru acest meci, dar mai sunt și alți atacanți în lot: Tade, Chipciu, Bawab. Cred că în meciul cu Astra nu va mai conta forma din ultima vreme, miza e foarte mare"
Laurențiu Reghecampf, antrenor Steaua

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
anne1970_ar
anne1970_ar  •  13 Martie 2016, 13:22

Poate ca Marica e bun la nasturi ca la fotbal e nul... Iar l-au fraierit pe Jiji, ciobanul estului...

max2009
max2009  •  13 Martie 2016, 12:00

a hotarat jiji nu reghe

ortega
ortega  •  13 Martie 2016, 10:30
Postat de nebraska pe 13 Martie 2016, 09:46

Cum sa mergi la vrajitoare ba?Astia traiesc in secolul 18 cel mult.

Gheorghe îi duce în Epoca de Piatră , pe la Athos ... Toți sfinții din lume nu pot face din rahat - bici ... deci nici din fcsp -echipă ... Doar Deaconu poate ... Deci Brichetă e Isus Cristosul fotbalului românesc ... Cheile de la Porțile Raiului le iei de la Chrystal Palace , întrebi de unul , Mitică , la recepție și ți le dă ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează