FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

“N-au vrut să ajute Steaua”

Articol de , - Publicat vineri, 18 aprilie 2008 00:00

Rada recunoaşte că elevii săi au lăsat-o mai moale cu CFR.

Marian Rada a admis că jucătorii giuleşteni au facilitat victoria CFR-ului în derby. Motivul? “Era greu pentru elevii mei să fie extrem de motivaţi să cîştige în faţa clujenilor, cînd ştiau că dacă ar fi bătut, le-ar fi făcut un favor steliştilor. Rapidiştii adevăraţi nu pot trece uşor peste întîmplările din trecut. Toată lumea ştie cum era înainte de ‘89 cu Dinamo, Steaua, Victoria sau Scor­niceşti. Sînt lucruri care nu se uită”, a mărturisit Rada.

Antrenorul din Grant consideră că ardelenii merită să fie campioni în acest sezon şi asociază parcursul Stelei din acest retur cu perioada 1986-1989, cînd roş-albaştrii au avut o serie de 104 partide fără înfrîngere: “Văd că cei din Ghencea au deja nouă victorii con­secutive. Ar fi trist pentru fot­balul românesc să se repete istoria din urmă cu 20 de ani. Oricum, steliştii nu merită campionatul. Dacă nu cîştigau cu noi la «masa verde», alta ar fi fost ierarhia în clasament, poate că şi Rapidul ar fi fost acum mai sus”.

3 victorii consecutive are CFR Cluj contra Rapidului (3-2, 2-1, 1-0), prima în returul ediţiei trecute de campionat

DeclaraŢia zilei: Sorin, suporter rapidist

“Bravo, Rapid! Bine că n-ai jucat la Cluj şi, în loc să fii la 5 puncte de CFR, ai ajuns la 11!”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (51)
 •  18 Aprilie 2008, 21:13

Cetatene - mahalagiu Rada, tocmai ai recunoscut "facatura" de la Cluj, cu CFR, iar pentru asta va va pedepsi Dumnezeu, atat pe voi, cat si pe gasca ceferista a securistului muiesan! Hai, pa, analfabetule !

 •  18 Aprilie 2008, 18:10

Daca intr-un campionat Steaua ar iesi pe locul 9, Rapid ar fi cea mai fericita echipa din lume daca se va clasa pe 8 :))

 •  18 Aprilie 2008, 15:08

Rapid ar trebui retrogradata in B, zona care o cunoaste cel mai bine, pentru ca au facut si RECUNOSCUT blatul cu cefere. Rapid= 0 barat.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează