FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ARSENAL 0-1

"N-avem zvic"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 octombrie 2007 00:00

Gigi Becali crede ca Arsenal era de batut si l-a criticat pe Petre Marin. Infringerea la limita nu a fost multumitoare pentru Gigi Becali: "Degeaba am avut posesie 67 la suta! Daca am pierdut, inseamna ca n-am jucat bine! Tactica a fost buna, Pedrazzini le-a spus sa paseze mult si nu ne-au dominat la mijlocul terenului, dar n-am avut forta la finalizare, n-am avut zvic, sare si piper. Am vazut o echipa incapabila sa marcheze. Pe partea lui Petre Marin si-au facut englezii tot jocul si poate ca antrenorul ar fi trebuit sa-l schimbe pe el, plus ceva la mijlocul terenului. S-a vazut ca Iacob si Badea nu sint suta la suta fizic, altfel ar fi putut sa inscrie in poarta lui Arsenal. In schimb, Ovidiu Petre si Emeghara au fost ceas! De Zapata nu mai zic, ca el e portar".

Patronul nu a fost impresionat de liderul din Premier League si crede in continuare in calificare: "Putem cistiga 3 din cele 4 meciuri care ne-au mai ramas. Acum i-am vazut si eu pe cei de la Arsenal, pentru ca nu-i stiam asa bine, si cred in continuare ca ne putem califica din aceasta grupa". Becali stie de ce stadionul a fost pe jumatate gol: "Preturile biletelor sint aceleasi de anul trecut, doar ca de data asta n-am mai inceput cu o victorie, precum cea de la Kiev, ci cu o infringere cu Slavia. Cred ca suporterii s-au gindit si ca Steaua joaca impotriva unui Arsenal in forma mare, care a batut-o pe Sevilla cu 3-0, si n-au avut incredere intr-un rezultat bun".

"Arsenal nu a fost ca Real Madrid sau ca Lyon, care nu ne-au dat nici o sansa, englezii puteau fi invinsi"
Gigi Becali

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează