FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

N'Doye a primit anticipat două rate ale contractului pentru a semna prelungirea

Ousmane N'Doye, N'Doye, Dinamo
Ousmane N'Doye, N'Doye, Dinamo

Articol de - Publicat marti, 26 ianuarie 2010 00:00

Şefii i-au plătit anticipat lui N'Doye două rate contractuale pentru a-l convinge să semneze extinderea acordului scadent în vară

Angajamentul lui Ousmane N'Doye expiră în iunie anul acesta, iar şefii ţin morţiş să-l păstreze măcar încă un sezon. Surse autorizate susţin că senegalezul a fost chiar plătit în avans cu ratele pe două luni, încasînd circa 25.000 de euro, pentru a i se demonstra că este un jucător important, dar şi pentru a face deplasarea în cantonamentul din Poiana Braşov, unde nu prea ar fi vrut să meargă.

Şefii vor să-i propună 10.000 de euro lunar, plus bonusuri în funcţie de performanţele individuale şi ale echipei. Mijlocaşul de 31 de ani este curtat insistent de Neuchatel Xamax, elveţienii transmiţîndu-i prin intermediari că îl aşteaptă din vară. "Vom purta o discuţie cu Ousmane, sperăm să înţeleagă problemele financiare de la echipă şi că nu-i putem suporta în continuare un salariu de 150.000 de euro pe an, cît are acum", a zis unul dintre acţionari.

2 goluri a marcat N'Doye în 23 de meciuri, în toate competiţiile sezonului de toamnă

5,80 e media notelor gsp primite de N'Doye în tur. Mai bine decît el la acest capitol stau doar Torje (6,64), Dolha (6,60), A. Cristea (6,27) şi Ad. Cristea (6,08)

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
 •  26 Ianuarie 2010, 22:02

N'Doye e un jucator care, la medie iese prost. castiga zece mingi si pierde tot zece. valoare unui jucator nu e data de doua faze spectaculoase, ci de constanta in cele 90 de minute. si apoi, la mentalul unui jucator de culoare nu ai cum sa lucrezi. e un jucator subtire, unul din cei mai buni de la dinamo, insa, da. care ar fi varianta de rezerva? Margaritescu?

liviu_stanciu
liviu_stanciu  •  26 Ianuarie 2010, 14:57

Daca nu inventati voi din nou, asa cum ati invatat de la colegii vostri de la Prosport, avem o dovada in plus ca Borcea isi merita soarta. N'Doye e foarte bun, nu neaga nimeni, dar nu atat de bun incat sa faca figurile astea. Sa-i dea drumul, si din contractul lui sa-l mareasca pe-al lui Cristea, si eventual pe-al lui Torje... Ei stau sa-i sufle in fund lui N'Doye, care - apropos - nu m-a dat pe spate in turul de campionat, si a venit si Margaritescu, pe care pun mai multa baza...

 •  26 Ianuarie 2010, 12:01

postat de mario pe 26.01.2010, 03:13 prosti alearga prin zapada si smecherii iau bani in avans! asa conduce borcica! pai nu are dreptate si cristea? el are 70.000 pe an, e meserias nu gluma si vine "indoitu" asta si face instructie cu toti... a stiut porumboiu de ce a scapat de el... Aici se referea la Andrei Cristea care turul asta a fost peste Ndoye. Chiar daca Ndoye este un jucator de baza in momentul acesta nu trebuie procedat in acest mod. Vrea sa stea bine. Nu vrea atunci l

Vezi toate comentariile (8)
Comentează