FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

N'Doye are program special la Dinamo!

Ousmane N'Doye, N'Doye, Dinamo
Ousmane N'Doye, N'Doye, Dinamo

Articol de - Publicat duminica, 13 iunie 2010 00:00

Spre surprinderea lui Andone, Ousmane întîrzie o săptămînă la antrenamente. Borcea e cel care l-a învoit.

Nu bea şi nu fumează, dar nici nu vine la timp la reuniri! Are mai mereu alt program decît coechipierii, ceea ce îi atrage noi antipatii. Mijlocaşul de 32 de ani nu va ajunge nici de această dată o dată cu ceilalţi la pregătiri, adică mîine, ci abia lunea viitoare. El va beneficia de o săptămînă în plus de vacanţă întrucît aşa au decis şefii clubului!

"Cristi Borcea i-a dat voie să întîrzie, deoarece N'Doye doar cu el vorbeşte. Senegalezul a motivat că are nevoie de cîteva zile în plus, să-şi rezolve nişte probleme personale, iar preşedintele l-a pus să jure că va veni pe 21 iunie, aşa cum a promis", a declarat o sursă credibilă.

Ioan Andone a fost informat doar de curînd că Ousmane are un tratament preferenţial. "Antrenorul a fost surprins, nu înţelegea ce se întîmplă. I s-a spus că respectiva învoială s-a făcut înainte de a semna el cu Dinamo, aşa că nu se mai puteau schimba lucrurile. Totuşi, lui Ando nu i-a picat prea bine întrucît ştie că jucătorii ceilalţi ar putea interpreta în fel şi chip întîrzierea lui N'Doye", a mai declarat o sursă a Gazetei.

3 goluri în 36 de meciuri a reuşit N'Doye pentru Dinamo în sezonul abia încheiat

180.000 de euro e salariul anual al senegalezului în Ştefan cel Mare

Năzdrăvăniile lui N'Doye
- După ultima rundă a sezonului 2008-'09, şi-a acuzat colegii de blat la meciul cu FC Argeş (2-5).
- Vara trecută a venit la pregătiri după mai multe rugăminţi şi ameninţări, la 3 săptămîni după data la care trebuia! N-a păţit nimic, însă colegii l-au urît de la acel episod.
- În noiembrie 2009, după o înfrîngere a "cîinilor", a ieşit cu Tamaş în oraş. Dimineaţa, senegalezul s-a luat la bătaie cu nişte paparazzi, fiind ulterior amendat cu 5.000 de euro.
- N-a vrut să iasă la antrenamente la meciul de Cupă cu Oţelul (1-0), fiind convins cu greu să intre pe final de meci.
- Imediat după Paşte a avut o dispută verbală cu Bratu, cu înjurături şi ameninţări.
- A plecat din cantonamentul de la Cluj, după ce Dinamo a fost eliminată din semifinalele Cupei. I-a luat pe Djakaridja Kone şi pe Diabate şi a plecat spre o destinaţie necunoscută. A revenit la hotel la ora 5:00 dimineaţa şi a motivat că a fost la Yssouf Kone să prepare mîncare africană! De la această ieşire în decor s-a destabilizat toată atmosfera în lot, alţi 5 jucători părăsind cantonamentul.

Discuţii tari
Cînd va reveni în Capitală, N'Doye va trebui să aibă o întrevedere cu Andone, tehnicianul planificîndu-şi să vadă cu propriii ochi şi să afle ce are de gînd africanul. Antrenorul şi-a strîns date despre senegalez, ca de altfel despre fiecare component al lotului. Ando a declarat încă de la numirea oficială: "Eu nu tolerez actele de indisciplină, indiferent de nume! Voi discuta cu Ousmane, să văd ce vrea de la fotbal şi de la Dinamo şi o să-i spun între 4 ochi ce aşteapt de la el".

Helder vine la timp
Brazilianul Helder Ferreira, primul transfer al "cîinilor", este aşteptat de mîine la antrenamente. N-a solicitat vreo învoire, chiar a transmis că vrea să facă rapid cunoştinţă cu noii săi colegi. Ex-rapidistul s-a prezentat în Gazetă în faţa suporterilor ca "un băiat cuminte, nu-mi plac discotecile, eu sînt cu fotbalul".

Exemplul invers dat de Cristea
În vacanţă de numai o săptămînă, întrucît a fost implicat în acţiunea echipei naţionale din Ucraina şi din Austria, Andrei Cristea va avea doar două zile libere în plus, de miercuri urmînd să intre în programul normal. Golgeterul sezonului trecut din Liga I, cu 16 reuşite, e monitorizat de Brescia şi de Eintracht Frankfurt, iar săptămîna viitoare se va stabili clar şi viitoarea lui destinaţie.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
svenson
svenson  •  13 Iunie 2010, 12:40

Un articol scris pe picior

aldo_m
aldo_m  •  13 Iunie 2010, 12:02

ziaristul care a scris acest articol e un adept al comunismului de tip dur adica comunistii te controlau la servici dar si acasa unde trebuia sa privesti la tv 2 ore apoi sa dormi ,ma dasteptul lu peste daca omul asta la servici munceste cum trebuie ce te roade grija ce face el in afara serviciului comuistoidule bagator de strambe poate pune si andone botul la starmbele tale ca sata n-are multa minte ziarist decretel stii tu

danieldinamos
danieldinamos  •  13 Iunie 2010, 11:13

Bravo borcea daca e adevarat si nu iar sursa gspului mai pierzi un campionat pe mana ta

Vezi toate comentariile (8)
Comentează