FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

N'Doye dă azi răspunsul! » Rapidul îl vrea pînă în vară

Ousmane N'Doye este dorit în Giuleşti.
Ousmane N'Doye este dorit în Giuleşti.

Articol de , - Publicat luni, 16 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 15 ianuarie 2012 21:55

Rapid i-a oferit un contract senegalezului din cauză că Alexa va "sta" în retur la fiecare "galben" încasat. Se mai discută cu J.P. Andrade şi cu Pavlovici de la Vaslui.

Giuleştenii sînt nevoiţi să aducă şi un "închizător" în aceste zile, din cauza situaţiei lui Dan Alexa. Titularul de drept al postului de mijlocaş defensiv are 8 cartonaşe galbene şi va deveni indisponibil în retur la fiecare alt avertisment primit.

Ousmane N'Doye este primul de pe listă ofertat, aşa cum GSP.ro a informat ieri în premieră. Senegalezul de 33 de ani e liber de contract după divorţul recent de Astra din cauze financiare şi disciplinare. "S-a discutat tot cu Ousmane şi aştept răspunsul lui. În orice caz, avem pregătită pentru acest post şi-o altă variantă, chiar mai puternică", a declarat George Copos pentru Gazetă. Giuleştenii i-au propus africanului un contract pînă în vară contra a 100.000 de euro, jumătate din salariul pe care îl avea la Ploieşti.

Dacă N'Doye va spune "pas", Rapid va încerca să-l aducă pe unul dintre Joao Paulo Andrade (30 de ani) sau Milos Pavlovici (28 de ani). Ambii sînt în situaţii similare la cluburile de care aparţin. Portughezul care a mai fost în Giuleşti în sezonul 2008-2009 se află în ultimele 6 luni de contract cu Victoria Guimaraes, aspect de care alb-vişiniii vor să profite pentru a obţine o reducere substanţială a clauzei sale de reziliere de 500.000 de euro în cazul unui transfer. Şi lui Pavlovici îi expiră acordul cu Vaslui la vară, iar moldovenii vor căuta să scape de el de-acum dacă sîrbul nu va dori să semneze prelungirea.

A încercat şi la Dorel
Înainte de a lua legătura cu N'Doye, Copos şi-a dorit un om al rivalei Dinamo. Ca şi în cazul Maftei, şeful Rapidului a încercat să pună mîna gratis pe Dorel Stoica (33 de ani), fotbalist intrat în ultimele 6 luni de angajament, însă nici de data asta nu i-a ieşit. "Am auzit că vreţi să scăpaţi de Stoica. Îl luăm noi!", i-a transmis Copos lui Nicolae Badea, dar conducătorul din Ştefan cel Mare nici n-a vrut să audă de gratuităţi în această afacere. Dinamoviştii şi-ar fi dorit să se apropie cît mai mult de un transfer al lui Ştefan Grigorie. (Cătălin Gheorghiu)

3 este locul ocupat în acest moment de N'Doye în clasamentul recuperatorilor din Liga 1, fiind devansat de gorjeanul Pintilii şi de stelistul Bourceanu

"Chiar dacă mi-am propus să nu mai aducem jucători de peste 28 de ani, aş face o excepţie în cazul lui N'Doye, mie îmi place foarte mult de el" (George Copos, patron Rapid)

Inbox:
»» Alb-vişiniii se vor prezenta azi la Pro Rapid pentru primul antrenament al anului, programat de la ora 11:00. Vor lipsi sigur Cassio, pus pe lista de transferuri, Herea, în recuperare după accidentare şi Ezequias, care urmează să ajungă în cursul după-amiezii. Rui Duarte încă nu a anunţat dacă va fi sau nu prezent la reunire.

»» Stoperul Glauber a revenit de ieri în România: "E un şoc să vii din Brazilia, de la peste 30 de grade Celsius, direct în plină iarnă, dar mă aşteptam şi mă voi îmbrăca bine ca să nu fie vreo problemă".

»» Ovidiu Burcă n-a ratat şansa de profita de ultimul week-end din vacanţă. Fundaşul central a fost "titular" sîmbătă noapte în clubul Fratelli din Capitală, unde s-a distrat în compania mai multor apropiaţi.

»» "Cassio va pleca şi ne-am dorit un atacant care alături de Pancu să dea forţă echipei. Ioniţă a crescut la Rapid, ştie atmosfera, iar faptul că nu a jucat un an şi jumătate aşa cum şi-ar fi dorit îl face să vină cu o motivaţie superioară", a zis Răzvan Lucescu la Dolce Sport.

»» Vîrful Andrei Ciolacu (19 ani) a semnat pînă la urmă cu CS Otopeni după ce a acceptat să renunţe la banii pe care-i mai avea de încasat de la Rapid, 5.000 de euro. El a fost despăgubit totuşi cu 1.500 de euro de formaţia la care a fost împrumutat pînă în vară.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
make_cj
make_cj  •  16 Ianuarie 2012, 16:38

nuuuuuuuuuuuuuuuuuu

criticul89
criticul89  •  16 Ianuarie 2012, 11:40

J.P. ANDRADE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! unul din cei mai buni straini care au evoluat vreodata in campionatul nostru!!!!!! tb sa fii prea prost sa ai ocazia sa alegi dintre andrade si n'doye si sa-l iei pe senegalez!! pavlovici ar fi cea mai proasta varianta dintre cei 3; nici nu mi-am dat seama ca alexa are deja 8 galbene; ma si miram de ce doreste inca un mijlocas la inchidere; copose adu-l pe andrade si iti speli pacatele pt intreg anul!!!!!

il_unico_capitano_totti
il_unico_capitano_totti  •  16 Ianuarie 2012, 10:46

j p andradeeeeeeeee luati-l fara sa clipiti

Vezi toate comentariile (6)
Comentează