FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA - CRAIOVA 1-1

Nae Manea a scăpat de retrogradare: "Dacă nu întărim lotul, plec!"

Nicolae Manea
Nicolae Manea

Articol de GSP - Publicat luni, 16 mai 2011 00:00 / Actualizat luni, 16 mai 2011 22:40

Tehnicianul Gloriei Bistriţa, Nicolae Manea, a declarat că nu mai vrea să trăiască momente atât de dificile precum cele din finalul acestui campionat, când echipa sa a luptat pentru salrvarea de la retrogradare

 

"Nu aş mai vrea să trăiesc asemenea momente în viaţa mea. De când am venit fiecare meci a fost ca o finală, cu sabia deasupra capului. După 1-0, am fost egalaţi, dar niciodată un antrenor nu le spune jucătorilor să se retragă, instinctul îi face să conserve rezultatul. La pauză le-am cerut să joace la fel de agresiv. Le mulţumesc pentru ce au făcut, cât au alergat şi că am reuşit să ne salvăm. Mă bucur că după ce am contribuit la promovarea Gloriei ca jucător în 1990, am putut ajuta echipa să se salveze ca antrenor. Trebuie luate nişte măsuri, altfel nu cred că voi mai continua aici. Lotul să fie întărit să avem dubluri pe posturi. Acum am jucât cârpiţi, am avut numeroşi accidentaţi. Conducătorii trebuie să se gândească la viitorul acestei echipe", a declarat Manea.

Preşedintele Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu, a declarat că "viaţa fără emoţii nu are farmec": "Ne trebuia un punct ca să fie conturile încheiate, l-am obţinut. Viaţa fără emoţii nu are farmec, s-a jucat frumos la ambele porţi, am fost egalaţi. Mergem să scoatem un rezultat bun şi la Brăneşti".

Mediafax

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează