FOTBAL  »  LIGA 1  »  RAPID

Nae Manea: "Dacă-i aveam pe Săpunaru, Varga şi Bălan ne băteam la titlu"

Articol de - Publicat miercuri, 17 martie 2010 00:00

Antrenorul Rapidului explică ce înseamnă pentru giuleşteni absenţele lui Varga, Bălan şi Săpunaru, prefaţează confruntarea cu Astra şi aşteaptă ca Ioniţă să joace şi mai bine decît în prima parte a campionatului.

"Dacă-i aveam pe Săpunaru, Varga şi Bălan ne băteam la titlu. Am fi avut o echipă foarte puternică. Şi în condiţiile astea sîntem valoroşi, însă uneori am probleme de lot din cauza accidentărilor sau a suspendărilor.

Ioniţă trebuie să joace ca şi în prima parte a campionatului. Dacă nu şi mai bine. El a ajuns să semneze cu Koln şi datorită echipei. Sper că va ajunge la o echipă şi mai tare decît FC Koln. Eu l-am folosit în retur chiar dacă nu a fost în cea mai bună formă. L-am forţat ca să-şi revină.

Meciul cu Astra va fi foarte greu. Nu am uitat că ne-au bătut categoric în tur, dar acum trebuie să ieşim învingători. Meciul nu va semăna cu cel din tur. Noi nu mai avem voie să facem paşi greşiţi", a declarat Nicolae Manea.

Playtech: Numele REAL al lui Toni Iuruc s-a aflat după cununia civilă cu Simona Halep. Ce scrie în buletinul lui, de fapt


Comentarii (6)
 •  17 Martie 2010, 17:18
Postat de pe 17 Martie 2010, 15:21

hehehe,cica,Nae Manea: "Dacă-i aveam pe Varga şi Bălan ne băteam la titlu" ,hehehe, ati pierdut 3 (trei) puncte din cauza lor,hehehe,de ce va place sa traiti din furt si minciuna ?

oaie bezmetica, ce ar fi sa behai (hahai) pe la tine pe la stana? sau oi fi berbece castrat de ciobanul "cel penal" ce nu are voie la stana decat cu pasaport de "buna supunere"? cata nerusinare sa vorbeasca unii ca voi de furat si minciuni. "hotul striga hotii", nu-i asa, patrupedule?

gavroche
gavroche  •  17 Martie 2010, 16:09

daca o sa ia Rapid titlul o sa fie deranj mare pe la birourile LPF si FRF, JOS MAFIA!

 •  17 Martie 2010, 15:56

Daca aveam un conducator de club competent,un investitor serios si un antrenor capabil cu siguranta luam titlul.E haos la nivel de conducere.Cine l-a oprit pe copos sa ii aduca pe cei doi in perioada de transferari?Cine l-a adus pe Sapunaru cand era suspendat,oare nu au fost adusi ca sa inchida gura suporterilor ca au fost vanduti Buga si Ionita?Si atatea intrebari fara raspuns.Singurii vinovati ca nu ne luptam la castigarea campionatului suntem noi(conducerea).Pacat:((

Vezi toate comentariile (6)
Comentează