FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRIŢA

Nae Manea: "Nu mă pot opune transferurilor lui Băjenaru şi Mureşan"

Articol de GSP - Publicat marti, 21 decembrie 2010 00:00

Antrenorul echipei Gloria Bistriţa, Nicolae Manea, a declarat că ştie despre interesul clubului Rapid pentru jucătorii Liviu Băjenaru şi Andrei Mureşan şi nu se va opune transferului acestora, totul depinzând de negocierile dintre gruparea "alb-vişinie" şi preşedintele Jean Pădureanu.

"Dacă domnul Pădureanu este mulţumit de oferta pe care o face Rapidul, eu nu mă pot opune. Ştiu că Şumudică i-ar dori pe Băjenaru şi Mureşan şi l-au informat pe domnul Pădureanu. Dacă se înţeleg, eu nu mă pot opune", a spus Nicolae Manea.

El a precizat că îşi doreşte foarte mult să rămână cu Gloria Bistriţa în Liga I. "Gloria Bistriţa este echipa care de 20 de ani stă în Liga I. Am fost părtaş la promovarea lor şi îmi doresc enorm ca Gloria Bistriţa să rămână în Liga I. Este un oraş mic, cu 70.000 de locuitori, dar care rezistă în detrimentul unor oraşe mari. E normal să vindem anumiţi jucători că altfel nu putem supravieţui", a mai spus el.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
nikbil
nikbil  •  21 Decembrie 2010, 18:29

Personal iti multumesc, Naica! Tu vei muri RAPIDIST! Eu stiu asta fiindca te aclamam cand "zburai pe stanga, driblai si dadeai goluri". Te stimez si apreciez, prietene!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează