FOTBAL  »  LIGA 1  »  ASTRA

Napoli: "Mergem să batem la Bistriţa"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 martie 2010 00:00

Antrenorul Nicolo Napoli vrea să continue seria de victorii din acest retur şi la meciul cu Gloria Bistriţa. "Este un joc extrem de dificil deoarece întîlnim o echipă care a început bine campionatul, în mare formă şi cu o aşezare organizată. Noi mergem să cîştigăm mai ales că este una dintre contracandidatele la lupta pentru evitarea retrogradării", a spus tehnicianul italian.

"Principalul" ploieştenilor este foarte mulţumit de evoluţia echipei sale în acest start de retur. "Sînt mulţumit de lot, de cum se antrenează băieţii, dar aş mai avea nevoie de un mijlocaş central. Sper să rezolvăm această problemă", a spus Napoli.

"Ştiu că cei de la Bistriţa au o ambiţie foarte mare să ne bată şi nu doar pentru cele trei puncte. Mai ales antrenorul Marius Şumudică, dar pentru noi este o întîlnirea foarte importantă. Sîntem concentraţi şi trebuie să batem! Victoriile aduc victorii şi vrem să continuăm seria de rezultate pozitive", a spus Strătilă.

Pentru confruntarea de la Bistriţa, Napoili nu va putea conta pe funda[ul Radek Oprsal, care este suspendat. În apărare ar putea reveni Gheorghe Rohat.

Partida Gloria Bistriţa - Astra este programată sîmbătă, de la ora 15:00, în direct pe GSP TV.

Playtech: BOMBĂ! Cine sunt, de fapt, fostele soții ale lui Toni Iuruc. Cu cine s-a iubit actualul bărbat al Simonei Halep


Comentarii (3)
 •  06 Martie 2010, 14:07

Meci de X2. HAI ASTRA!

 •  04 Martie 2010, 16:30

va castiga Gloria cu 3-0.nu are cum sa piarda.

mich
mich  •  04 Martie 2010, 16:24

Va câștiga Gloria Bistrița. Gloria, ca de obicei, nu are de gând să retrogradeze.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează