FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO Nu vede cu ochi buni schimbările de la Craiova: „E zona crepusculară, ceva de nedescris!” + Critică scenele cu Rotaru și Petev

Ivaylo Petev are misiunea de a-i redresa rapid pe olteni / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Craiova +33   FOTO
Ivaylo Petev are misiunea de a-i redresa rapid pe olteni / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Craiova

Articol de - Publicat vineri, 10 noiembrie 2023 13:00 / Actualizat vineri, 10 noiembrie 2023 14:46

Jurnalistul Narcis Drejan, un cunoscător avizat al fotbalului din Bănie, a discutat, în cadrul emisiunii GSP Live de vineri, pe marginea situației actuale din Bănie. Editorialistul Gazetei se declară total neimpresionat de numirea lui Ivaylo Petev la Universitatea Craiova

Invitat la matinalul Gazetei Sporturilor, Narcis Drejan a analizat în amănunt ultimele mișcări de la clubul lui Mihai Rotaru. Jurnalistul a pus la îndoială capacitatea lui Ivaylo Petev de a o redresa pe Universitatea, criticând totodată și apariția neobișnuită a finanțatorului juveților în conferința de instalare de marți.

Cea mai mare „țeapă” din „era Rotaru”?! Dezastru pentru jucătorul pe care Universitatea a plătit o avere. E în mare pericol să fie dat afară!
CS UNIVERSITATEA
Cea mai mare „țeapă” din „era Rotaru”?! Dezastru pentru jucătorul pe care Universitatea a plătit o avere. E în mare pericol să fie dat afară!

Narcis Drejan, despre agitația de la CSU Craiova: „E zona crepusculară, ceva de nedescris! ”

„Cred că, în momentul de față, Craiovele au cei mai mulți antrenori schimbați, nu? Dacă am compara cu tot ce s-a întâmplat în SuperLigă până în momentul ăsta, până la sfârșitul turului, ce se întâmplă la Craiova e chiar zona crepusculară! E ceva de nedescris! 

Faptul că el (n.r. - Mihai Rotaru) apare într-o conferință de presă... Eu nu l-am văzut până acum pe Rotaru prezentând un antrenor, să vină cu un gaj, practic. El a venit să întărească faptul că Ivaylo Petev e alesul... 

Dar Ivaylo Petev nu mai confirmă! Vine Rotaru și spune: «Întrebați-l pe Dzeko de Ivalyo Petev». Cum adică să-l întrebăm pe Dzeko? Hai să fim serioși!”. 

„Ivaylo Petev nu stă mai mult de jumătate de an pe la vreo echipă”

Drejan, care semnează și texte de opinie pe GSP.ro, nu privește cu ochi buni instalarea fostului selecționer al Bulgariei, o selecționată cu o prăbușire fără sfârșit în ultimii ani.

„Hai să-l vedem pe om la treabă, să vedem dacă e în stare de ceva, pentru că el a cam uitat de când a câștigat titlul pe la Ludogorets. Vorbim de perioada 2010-2013, când Ludogorets oricum era în expansiune.

(...) Dacă aduci acum un antrenor din Liga 3 din România la Ludogorets, n-are cum să nu câștige campionatul. Noi nu ne dăm seama cât de slab e campionatul ăla.

Ivaylo Petev (încercuit) / foto: Raed Krishan
Universitatea și FCU Craiova au dat-o la pace în derby-ul din Bănie / foto: Raed Krishan
CSU - FCU Craiova / FOTO: Raed Krishan
CSU - FCU Craiova / FOTO: Raed Krishan
CSU - FCU Craiova / FOTO: Raed Krishan
+29 FOTO

Plus că [Rotaru] a adus un antrenor care nu stă mai mult de jumătate de an la vreo echipă. Vine din Bulgaria, a cărei națională e pe ultimul loc în grupa de preliminarii... De asta spun că nu e momentul să aduci un antrenor din Bulgaria”, a comentat Drejan la GSP Live. 

VIDEO Emisiunea integrală cu Narcis Drejan (vineri, 10 noiembrie 2023)

Citește și alte știri despre Universitatea Craiova:

Cea mai mare „țeapă” din „era Rotaru”?! Dezastru pentru jucătorul pe care Universitatea a plătit o avere. E în mare pericol să fie dat afară!

A antrenat la Universitatea Craiova și i-a transmis un mesaj lui Mihai Rotaru în legătură cu Ivaylo Petev: „Știu câteva lucruri despre el. Ştiu și de bine, şi de mai puţin bune”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
dandana
dandana  •  11 Noiembrie 2023, 08:27

Și cred ca ce vrea acest jurnalist nu are relevanță, doar ce vrea patronul se gândește. Toată lumea știe ca problema este la jucători și nu antrenori, s investit mult în jucători fitosi, jucători vedeta de hârtie. Cu toate astea, acest patron anual nu face investiți și aduce doar liber de contract. Pai cum sa aduci ceva bun, înseamnă că a fost lăsat sa plece ca nu mai pot sau nu au mintea la loc. Cred ca cel mai mare rău în club este patronul acesta, nu știu dacă tine la club, dar a început să-l distrugă de ceva ani când da afară 7 jucători și aducea 2 liberi de contract. 4-5 ani este prea mult să dai afară și să nu promovezi alți. Atenție drag jurnalist, în România la patroni nu poți face nimic, și da are dreptate și omul asta. Degeaba aduci antrenor dacă nu-l lași sa nu-l bage pe Markovici, Ivan, Mitriță în untimul timp care este la pământ și alți. La Craiova jucători nu au atitudine și dedicare. Fiecare joaca ca ia banii.

dandana
dandana  •  11 Noiembrie 2023, 08:10

Cu ochi buni nu-l vedeam nici pe Reghe. A scăzut mult valoarea dacă vine la Craiova cu condițiile lui Rotaru. Craiova trebuie sa facă schimbări la jucători vedetă, acolo este marea problemă. Nu antrenorul, a fost el și Neagoe care ucide spectacolul pentru câștig și nu a făcut nimic. Nu se face pentru ca acești jucători sunt plictisiți și sătui de Craiova cum este Ivan. Mulți vor sa plece afară și asta le-a distrus calitatea, deci dacă nu ai mintea la fotbal, Rotaru ar trebui să-i dea afară. Este el Ivan sau care o fi, bai cât ești plătit, dă-i tot ce poți. Nu te face ca alergi pe teren. Cred ca în iarna asta trebuiesc aduși minim 5 jucători, dintre care cel puțin 3 de valoare. Valoare la Craiova este, dar s-a stricat. Deci aici nu vorbim de aducerea unui antrenor, și trebuie schimbare masiva în jucători și conducători dacă vrei ceva. Adu în conducere respect, nu neamurile lui Rotaru

nilton
nilton  •  10 Noiembrie 2023, 15:43

drejane, klopp era ocupat asa ca ne multumim cu bulgarul

Vezi toate comentariile (10)
Comentează