FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Narcis Răducan a plecat de la Tg. Mureş şi a semnat imediat cu altă echipă din Liga 1!

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iunie 2015 12:06

După ce a decis să nu-şi mai prelungească înţelegerea cu cei de la ASA Tg. Mureş, Narcis Răducan, a ajuns la un acord în această dimineaţă cu cei de la Pandurii pentru a ocupa funcţia de preşedinte al clubului.

Pentru Narcis acesta este al optulea club pe care-l bifează după Urziceni, Steaua, Oţelul, Viitorul, Chiajna, Astra şi Tg. Mureş.

Însă poziţia ocupată de Răducan nu este vacantă, titularul de drept al acesteia fiind Eugen Pîrvulescu, suspendat din funcţie de oficialii echipei pînă la finalul lunii iulie.

"Nu l-a dat nimeni afară pe Pîrvulescu, acesta are un contract care trebuie dus la bun sfîrşit. Momentan el este suspendat din funcţie după decizia Adunării Generale a Acţionarilor din 29 aprilie. Clubul nu poate să încadreze două persoane în aceeaşi funcţie de conducere. Pîrvulescu rămîne preşedinte, iar Răducan poate să fie delegat, director sportiv sau altceva", au dezvăluit pentru GSP surse din cadrul Ligii Profesioniste.

Mai mult decît atît, surse din cadrul clubului gorjean au precizat pentru GSP.RO că nimeni din Federaţia Română de Fotbal şi nici din Comisia de Integritate nu l-a contactat pînă în acest moment pe Pîrvulescu pentru a da explicaţii în ceea ce priveşte meciul pe care Pandurii l-a pierdut cu Universitatea Cluj, unde preşedintele gorjenilor era suspect de blat.

"Imediat după ce-a fost suspendat din funcţie, Eugen Pîrvulescu a sesizat Direcția Națională Anticorupție și Comisia de Integritate din cadrul FRF și cere celor două instituții să ancheteze cazul suspendării sale în urma acuzației de blat privind meciul din campionat! Nimeni nu l-a sunat, nimeni nu i-a dat un mail pentru a fi chemat să declare ce ştie"
sursă a GSP.RO

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
bakunin
bakunin  •  04 Iunie 2015, 19:04

raducan e un mercenar ***, un traseist al fotbalului

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bakunin
bakunin  •  04 Iunie 2015, 18:46

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cry_67
cry_67  •  04 Iunie 2015, 16:05

ce fotografie senzationala!!!!! cele mai de lux *** din Liga 1 si din fotbalul mondial !!! mai sunt echipe in Liga intai oare pe la care sa treaca astia 2? :))))))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează