FOTBAL  »  Superliga  »  LEVY ŞI MM OUT DE LA STEAUA

Narcis Răducan a preluat o parte din atribuţiile lui Mihai Stoica

Narcis Răducan a preluat o parte din atribuţiile lui Mihai Stoica
Narcis Răducan a preluat o parte din atribuţiile lui Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 octombrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 01 octombrie 2011 14:48

Directorul sportiv al Stelei, Narcis Răducan, a declarat la conferinţa de presă, că după plecarea managerului general Mihai Stoica a preluat o parte din atribuţiile acestuia.

"Nu sunt noul manager al Stelei, sunt în continuare director sportiv, deşi am preluat o parte din atribuţiile lui Meme Stoica.

Directorul sportiv al Stelei, Narcis Răducan, a declarat la conferinţa de presă, că după plecarea managerului general Mihai Stoica a preluat o parte din atribuţiile acestuia.

"Nu sunt noul manager al Stelei, sunt în continuare director sportiv, deşi am preluat o parte din atribuţiile lui Meme Stoica.

Pregătirea şi studiile mele sunt de director sportiv şi cred că un club de anvergura Stelei trebuie să aibă oameni foarte bine pregătiţi pentru fiecare departament în parte. Nu aş avea experienţa necesară să conduc clubul pe plan financiar sau pe plan de marketing", a spus Răducan.

El consideră că a venit momentul ca Steaua să se apropie mai mult de fostele glorii şi de suporteri. "Poate vom încerca să avem o comunicare mai bună atât cu presa, cât şi cu suporterii. Eu chiar aş îndrăzni să ne apropiem mai mult şi de fostele glorii steliste pentru că numai aşa vom fi mai puternici. Suferim la acest capitol. Trebuie să aducem şi fanii aproape de noi", a mai spus directorul sportiv.

Narcis Răducan a făcut un apel la suporterii stelişti pentru meciul de duminică, cu Oţelul Galaţi, partidă în care noul antrenor, Ilie Stan, are nevoie de susţinerea fanilor. "Ilie Stan este un câştig pentru Steaua. A demonstrat unde a lucrat până acum. Are profilul unui antrenor care munceşte mult, care impune disciplină şi cred că e necesar la un club precum Steaua şi mai ales într-o perioadă dificilă. Este un moment important atât pentru el, cât şi pentru echipă şi ne-ar ajuta aportul publicului la Buzău. Sperăm să plecăm cu dreptul", a adăugat Răducan, conform Mediafax.

Noul antrenor al echipei Steaua, Ilie Stan, numit în locul israelianului Roni Levi, a fost prezentat oficial, sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă. Odată cu plecarea lui Levi a renunţat la funcţia sa şi managerul general Mihai Stoica.

Steua primeşte vizita campioanei Oţelul Galaţi, mîine, de la ora 21.30, în direct pe Antena 1 şi liveTEXT pe GSP.RO

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
argus
argus  •  01 Octombrie 2011, 18:00

Asa cum reise din fiecare din interventiile sale, este un om modest, echilibrat, cu bun simt, diplomat (aduceti-va aminte reactia acestuia fata impaunarea cu care MM declara ca il poate da afara "in secunda urmatoare". Si, peste toate, dovedeste ca isi cunoaste limitele ( "...Nu aş avea experienţa necesară să conduc clubul pe plan financiar sau pe plan de marketing"..."). Cati oameni din fotbal ati auzit ca au spus ceva de genul "...nu ma pricep la asta, am alta pregatire..." in situatia in care persepctiva de a "pune mana" pe o functie era pe cale a se infaptui? De astfel de oameni ar fi nevoie sa avem, atat in in fotbal cat, mai ales, in clasa

sicilianu_86
sicilianu_86  •  01 Octombrie 2011, 16:51
Postat de amusement pe 01 Octombrie 2011, 16:38

esti suporter stelist -ai conexiuni indirecte si aferente q clubul Steaua Bucuresti -clubul Steaua Bucuresti e condus de Becali -Becali da prime la tziganii din Pipera -CHIAR BECALI A ZIS CA 90% DIN TZIGANII DIN TOATA ROMANIA SUNT STELISTI ! -sunt foarte multi tzigani microbisti -in Romania sunt peste 2 milioane de tzigani, conform ANR -peste 50% din suporterii stelei sunt tzigani -peste 80% din suporterii stelei stiu cel putin cuvinte din limba tziganeasca pe care le folosesc des -promovand cultura tziganeasca, devii o parte din ei -vrand, nevrand, ESTI TIGAN ! ROMANI TREZITI-VA! BULGARII S-AU TREZIT! AFARA CU TZIGANII DIN TARA!

nu sunt rasist nu am nimik cu tiganii eu decat atita spun si lasa de inteles .. pe vapor cu totii si in Noua Zeelanda cu ei..

amusement
amusement  •  01 Octombrie 2011, 16:49
Postat de gandrei pe 01 Octombrie 2011, 16:40

Tu ar trebuii sa fii corespondent din balamuc. Auzi la el, blat pe infrangeri :)))

esti suporter stelist -ai conexiuni indirecte si aferente q clubul Steaua Bucuresti -clubul Steaua Bucuresti e condus de Becali -Becali da prime la tziganii din Pipera -CHIAR BECALI A ZIS CA 90% DIN TZIGANII DIN TOATA ROMANIA SUNT STELISTI ! -sunt foarte multi tzigani microbisti -in Romania sunt peste 2 milioane de tzigani, conform ANR -peste 50% din suporterii stelei sunt tzigani -peste 80% din suporterii stelei stiu cel putin cuvinte din limba tziganeasca pe care le folosesc des -promovand cultura tziganeasca, devii un aliat al lor -vrand, nevrand, ESTI TIGAN ! ROMANI TREZITI-VA! BULGARII S-AU TREZIT! AFARA CU TZIGANII DIN TARA!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează