FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Narcis Răducan după dezvăluirile GSP » Ce NU face Alexandru Tudor la FCSB: „Vă spun sigur aceste lucruri, nu e un om oarecare”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 octombrie 2019 18:03

Narcis Răducan, directorul sportiv de la FCSB, a vorbit despre implicarea lui Alexandru Tudor la echipă, după ce GSP a scris astăzi despre rolul tot mai mare al fostului arbitru la echipa roș-albastră.

„Tudor e un om în care Gigi Becali are mare încredere. Sunt discuții zilnice între cei doi. Tudor ne ajută mult, a fost un arbitru important. E un om pozitiv și constructiv. Dincolo de partea spirituală, Tudor are un istoric în sport. Nu e un om oarecare de pe stradă. 

Tudor nu ține ședințe tehnice, nu face echipa, nu se implică în partea tehnică. Sunt la toate antrenamentele cu el și știu. Vă spun că el nu se bagă la lucrurile astea. Ai încredere în mine că știu. El e o valoare adăugată la staff-ul nostru. Nu știu ce discută personal cu Gigi Becali. Dacă avem rezultate, înseamnă că și Tudor are merite. 

Eu îmi cunosc foarte bine locul la echipă. Am un rol consultativ în ceea ce privește vândutul jucătorilor, am partea mea de gestionat cu vestiarul și cred că mă descurc”, a declarat Narcis Răducan la TV Digi Sport.

„Tudor e numărul 1 în tot clubul meu. Nici MM, nici Vintilă, nici Narcis, Tudor e numărul 1, că are rugăciunea”
Gigi Becali, la Pro X

381 de meciuria adunat Tudor ca arbitru în Liga 1, cele mai multe ale unui "central" în istoria campionatului. În decembrie se va împlini un an de la retragerea lui din arbitraj

CADOURI: O MAȘINĂ ȘI UN TEREN 

Pentru prestația de la FCSB, Tudor nu capătă doar un salariu, mai primește și cadouri speciale. Becali i-a oferit un BMW X5, o mașină cu 500 de cai-putere, al cărei preț e în jurul a 100.000 de euro. „Mi-a zis că i se pare OZN, nici nu reușește să se descurce cu ea, se încurcă în butoane”, a Gigi. El i-a mai făcut un cadou fostului arbitru: „I-am dat un teren în Pipera ca să-și construiască o casă. Va avea casa chiar lângă a mea”. 

Vezi și:

Alexandru Tudor, Rasputin al Țarului Gigi Becali! Culisele unei colaborări stranii: cadouri de lux, credință și penalty-uri inventate » Au sfințit locul pentru o Biserică în Berceni

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
powerdinamo
powerdinamo  •  24 Octombrie 2019, 11:45

Mai Narcis Raducan aveam pretentii cat de cat la matale,ce declatatie este asta:""Nu e un om oarecare de pe stradă"",aloooooo te auzi?? ba din contra pe strada chiar este un om oarecare ,toti dar absolut toti suntem oarecare pe strada,acasa, la servici,suntem ce suntem dar pe strada si Iohannis este un oarecare ,scurt si la obiect ,mai desteptule care te crezi.

1773254049553323
Cristian Silaghi  •  24 Octombrie 2019, 08:51
Postat de Cristian Silaghi pe 24 Octombrie 2019, 08:47

Rugaciunea ca si rugaciunea ,dar barbosul tot la ban trage:) ca nu sa dus pe muntele Athos sa se roage in pustie, se roaga in palatul poleit cu ***. Oricum aduce un pic a Rasputin arbitrul asta care in vremea cand arbitra cam tragea cu Steluta,NU!?

ati moderat limbajul jignitor ca am scris palat poleit cu *** in loc de aur :):):)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

7manuel
7manuel  •  24 Octombrie 2019, 08:47
Postat de adriann_ pe 24 Octombrie 2019, 00:11

Nu o da pe aberatii anti-religioase, problema este exact aia pe care ai spus-o la final: CIOBANUL NU A LUAT PE LANGA EL VREUN PREOT CARE SA SE ROAGE SAMD, A LUAT UN FOST ARBITRU CARE L-A ARBITRAT VEME DE 10 ANI!!!

Da a luat un arbitru din cauza caruia a pirdut si puncte destule. Cel mai bun exemplu care-mi vine acum in minte este meciul cu echipa decedata din ***, cand nu l-a eliminat pe Rada (atunci juca la dececdati) pt. un fault criminal la Radoi. De altfel, acesta a fost schimbat dupa cateva minute si astat mai bine de o luna pe tusa dupa aceasta accidentare. In schimb, l-a eliminat gratuit pe Banel pt. un fault normal de joc, Steaua jucand o ora, daca nu mai bine cu un jucator in minus. Cu toate astea, decedatii n-au obtinut decat un 0-0 smuls cu ajutorul lui Tudor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează