FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Narcis Răducan i-a dat replica lui Ilie Stan: „Gigi Becali avea o înțelegere cu el”

Articol de GSP - Publicat joi, 07 februarie 2019 21:40

Narcis Răducan i-a dat replica lui Ilie Stan, după ce fostul antrenor a declarat că cea mai mare greșeală a sa a fost că a ales să colaboreze cu Narcis Răducan în detrimentul lui Mihai Stoica.

„M-aş fi aşteptat ca el să rămână cu o amintire plăcută legată de calificarea în primăvara europeană. Cred că e o onoare şi pentru el că a reprezentat Steaua la nivelul ăla. Înseamnă că eu aveam independenţă şi nu ascultam, nu?”, a fost replica lui Narcis Răducan la TV Digi Sport.

„Gigi avea o înțelegere cu Ilie Stan

Narcis Răducan a comentat și declarația lui Ilie Stan, care a spus la Radio Sport 1 că a plecat de la Steaua după meciul cu Gaz Metan, când Gigi Becali a dat SMS pe bancă pentru a-l băga pe Leandro Tatu.

„Asta era înţelegerea, inclusiv cu Ilie Stan. Când exista o sugestie din partea lui Gigi Becali, o discutam deschis. O poate confirma şi Edi (n.r. Edi Iordănescu), care era secund.

Am format o echipă frumoasă şi îmi aduc aminte cu plăcere de acea perioadă. Probabil e puţin marcat de plecarea de la Steaua, dar, în principiu, eu zic că a rămas în istoria clubului cu acea frumoasă performanţă, a rămas cu porecla Iliesta...”, a adăugat Narcis.

Cu Ilie Stan pe bancă, FCSB s-a calificat în primăvara europeană după ce a trecut de AEK Larnaca.

„Cea mai mare greșeală a mea la Steaua a fost când am avut de ales. Gigi m-a întrebat cu cine să lucrez, cu Narcis Răducan sau cu MM Stoica. Am ales Narcis și mi-a atras atenția: «Bine, faci cum crezi tu, dar ai grijă. Fii atent!». În momentul acela, mi-a spus că tot ce se întâmplă la echipă trebuie să știe «împăratul». Atunci mi-am dat seama că am ales greșit, dacă alegeam MM Stoica eram și acum la Steaua Ilie Stan

23 de meciuri
a jucat FCSB cu Ilie Stan pe banca tehnică, în care a înregistrat 12 victorii, 4 egaluri și 7 înfrângeri. Stan a lăsat atunci echipa pe locul 4, iar după el a venit Mihai Stoichiță. Următoarea echipă pregătită de Ilie Stan a fost Concordia Chiajna

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close