FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLAUL

Narcis Răducan îşi doreşte să joace în continuare la Piatra Neamţ

Articol de GSP - Publicat joi, 14 februarie 2008 00:00

Mijlocaşul Narcis Răducan a declarat joi că speră să fie reprimit la prima echipă a Ceahlăului, după ce a fost trimis la formaţia secundă de antrenorul Viorel Hizo.

 

"Ne antrenăm separat, cu echipa a doua. După cum ştiţi, am încercat variante diverse, inclusiv să plecăm, să nu ne mai încurcăm unii pe alţii. Chiar găsisem ceva bun pentru mine, dar nu am găsit înţelegere la club. Pentru mine, asta înseamnă că încă sunt dorit la Ceahlăul. Nu îmi rămâne altceva de făcut decât să mă antrenez cu echipa a doua. Eu îmi aştept rândul. Am învăţat de-a lungul carierei să am răbdare şi presimt că ne vom împrieteni din nou", a declarat Narcis Răducan, joi.

Fotbalistul în vârstă de 33 de ani, care la începutul lunii ianuarie a fost pus pe lista de transferuri împreună cu alţi colegi şi în prezent se antrenează cu echipa secundă a clubului, a comentat şi şansele pe care le are de a mai juca la Ceahlăul. "Nu se ştie niciodată. Chiar dacă nu e aşa plăcut să te antrenezi cu tinerii, nu port ranchiună nimănui, pentru ca asta e viaţa şi din orice situaţie avem de învăţat", a mărturisit Răducan.

"Indiferent de conflict sau poate e prea mult spus 'conflict', îmi doresc ca echipa din Piatra Neamţ să nu retrogradeze, pentru că nu doar partea financiară ne leagă de acest club ci şi imaginea noastră. Niciodată în cariera mea nu am retrogradat cu nicio echipă şi nu mi-aş dori să apară în CV-ul meu acest lucru. Peste toate problemele am simţit ca spectatorii mă apreciază şi asta mă face să îmi păstrez speranţa", a adăugat Răducan.

Altfel, un alt jucător pus pe lista de transferuri, Marius Iordache, s-a plâns de faptul că Ceahlăul a cerut sume prea mari pentru a putea fi achiziţionat de o altă echipă. "Ştiu că au fost câteva oferte pentru mine. Nu ştiu dacă au ajuns şi la conducerea clubului. Ţinând cont de sumele care s-au cerut pe noi, nu avea cum să se întâmple aşa ceva. Nu vreau să supăr pe nimeni, dar fiecare echipă s-a întărit, numai la Ceahlăul nu s-au făcut achiziţii foarte valoroase", a spus Marius Iordache, care a admis că îşi doreşte să joace în continuare la Ceahlăul.

"Eu îmi doresc să rămân, dar nu depinde numai de mine. Eu am jucat şi în tur şi s-au făcut 20 de puncte cu mine sau fără mine în teren. Important este ca echipa să se salveze de la retrogradare. Eu zic că toţi trei nu ne-am spus încă ultimul cuvânt", a declarat la rândul lui şi Constantin Schumacher, un alt jucător pus pe lista de transferuri alături de Răducan şi Iordache.

Sursa: NewsIn

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează