FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI

Narcis Răducan: "Nu am primit nici o ofertă de la Steaua"

Articol de GSP - Publicat joi, 12 august 2010 00:00

Narcis Răducan, director sportiv la Unirea Urziceni, a comentat ultimele informaţii apărute cu privire la o ofertă primită din partea formaţiei Steaua şi despre situaţia de la club.

 

"Nu este nimic adevărat. Nu am primit nici o ofertă de la Gigi Becali. Oricine îşi doreşte să ajungă la Steaua, dar eu sînt la Unirea, pregătesc meciul cu U Cluj. Deocamdată sînt pe poziţie. Din fericire, există multe posibilităţi", a declarat Narcis Răducan.

"Am demonstrat anul trecut că se poate merge pe două fronturi. Chiar dacă este obositor, nu ne dăm bătuţi. Ne luptăm un an de zile pentru o cupă europeană,  iar apoi ne plîngem pre des, nu ar fi normal", a adăugat Narcis Răducan.

"Zilele trecute patronul a reuşit să liniştească cît de cît apele, chiar dacă am pierdut probabil cel mai important om de la echipă, MM Stoica. El m-a sfătuit să-mi fac treaba cît mai bine la Urziceni. După plecarea lui MM, orice om îşi reconsideră poziţia pe care o aveam în club, mai ales că majoritatea dintre noi ne bazam pe strategia sa. Rony Levy era pariul său", a comentat Narcis Răducan plecarea lui MM Stoica de la Unirea Urziceni.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
the_real_punisher
the_real_punisher  •  12 August 2010, 19:15

Am avut placerea si onoarea sa-l cunosc pe N Raducan , am fost colegi de juniori la grupe separate si pentru o perioada scurta de timp ,ulterior a ajuns in lotul stelei,consacrare,meciuri in C.L.,era vedeta de prim plan.Acest baiat ma observa,vine la mine ,culmea ma intreaba daca-l mai cunosc !!!! imi da de baut si chiar legam o oarecare prietenie pentru o perioada..Un caracter cum rar intalnesti ! RESPECTELE MELE NARCIS RADUCAN !

royal_army
royal_army  •  12 August 2010, 17:49

Venirea lui Narcis la Steaua ar fi cea mai buna veste din ultima saptamana.Narcis este un profesionist.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează