FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREȘ

Narcis Răducan nu se teme că ar putea fi înlocuit la ASA cu Daniel Stanciu: ”Conducerea să fie conștientă că orice tensiune ne poate fi fatală”

Articol de GSP - Publicat joi, 07 mai 2015 18:07

Narcis Răducan, președintele celor de la ASA Tg. Mureș, susține că nu se teme că ar putea fi înlocuit de Daniel Stanciu, după ce fostul conducător al mureșenilor a plecat și de la Dinamo.

"Domnul Maior (n.r. - viceprimarul orașului Tg. Mureș) poate să aducă pe cine dorește la echipa sa, dar sper să fie conștient că orice disensiune sau tensiune în lot poate să ne fie fatală. Am gestionat cu profesionalism, alături de Liviu Ciubotariu, starea de spirit din vestiar, care a generat această revenire spectaculoasă în dauna Stelei și sper să nu ne înecăm la mal.

Eu am contract pînă la sfîrșitul sezonului și, așa cum am stabilit, dacă domnul Maior vrea performanță în continuare pe baze solide și nu doar un succes izolat, i-am prezentat un proiect de anvergură. Dacă nu sîntem pe aceeași lungime de undă, ne strîngem mîna și poate aduce pe cine dorește. Cred că am demonstrat ce era de demonstrat", a spus Narcis Răducan.

Oficialul mureșenilor s-a referit și la o posibilă revenire a lui Daniel Stanciu: "În ceeea ce îl privește, el are merite indiscutabile în etapa de formare a grupului. Eu am preluat echipa de pe poziția a cincea cu posibilități nelimitate și indiferent de deznodămîntul luptei cu Steaua, este binevenit să se bucure alături de noi".

Daniel Stanciu s-ar fi înțeles ieri cu cei de la ACS Poli Timișoara, echipă ca și promovată în Liga 1, unde va ocupa o funcție în conducere.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
talpaiute
talpaiute  •  07 Mai 2015, 23:20

Narcis...stai ma linistit!!!sezonul viitor,promoveaza 4 echipe....o sa ai timp sa treci pe la toate....sa iti faci un program ci Stanciu...sa nu va calcati pe picioare!!! ;)

10205708568547632
Vladimir Bogdan  •  07 Mai 2015, 19:31

după ce-a făcut la dinamo... să fim serioși!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează