LIGA 1  ·  U CLUJ

Nasser Menassel îşi laudă ţara de adopţie » "România, je t'aime"

Marti, 25 Ianuarie 2011, 00:00

Mijlocaşul francez l-a convins şi pe Steven Pele să vină la Cluj, după ce a jucat doi ani şi jumătate în Liga 1

- Nasser, cum merge acomodarea ta la "U"?
- Mă simt foarte bine la Universitatea, m-am acomodat foarte repede. Îl cunoşteam pe Ionuţ Badea, dar şi pe oamenii din staff-ul său, astfel încît mi-a fost mai uşor. Am fost primit bine şi de colegi.

- Cum ţi se pare echipa, ce perspective crezi că sînt pentru retur?
- Echipa mi se pare puternică. Sînt jucători cu calităţi deosebite la "U" Cluj. Dar cel mai important e să formăm un grup. Calitate individuală există din plin. Dar forţa grupului primează. Obiectivul echipei e 8-12, dar jucăm şi vedem ce putem obţine. Sîntem capabili de surprize, se poate orice.

- Cît contează pentru tine faptul că Ionuţ Badea e antrenorul tău şi la "U"?
- Ionuţ e un profesionist. Am lucrat cu el şi la Pandurii, şi la Internaţional, ceea ce e important. Îl cunosc foarte bine. Am învăţat multe de la el şi sper să învăţ în continuare. Se implică în tot ce face.

- Eşti francez, vii dintr-o ţară bogată a Uniunii Europene. Cum te simţi în România?
- Sînt de doi ani şi jumătate în România şi mă simt minunat. Vorbesc des cu cei de acasă şi le spun mereu cum e aici. În Franţa, românii nu sînt priviţi foarte bine. Nici România. Dar e ceva greşit, o judecată complet anapoda. Ca să-ţi dai cu părerea despre România, trebuie să vizitezi ţara, să locuieşti aici. Înainte de a veni la Universitatea, Pele m-a întrebat cum este România. I-am spus adevărul. I-am spus ce fel de oameni sînt românii şi, priviţi: a venit şi e încîntat.

"Modelul meu de fotbalist e Makelele, un mare jucător. Dar sînt mai mulţi cei pe care îi apreciez în mod deosebit. L-aş numi aici şi pe Didier Deschamp. Lista poate continua"

"Nu am marcat în România nici un gol. Dar nu-mi fac astfel de probleme. Treaba mea e să recuperez mingi. Alţii sînt cu golurile"
Nasser MenasselCâștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1