FOTBAL  »  Superliga  »  FURTUNĂ ÎN ARBITRAJ

Naşu' consideră că DNA i-a arestat abuziv pe Avram şi pe Ţerbea: ”Procurorii fac circ mediatic”

Mircea Sandu
Mircea Sandu

Articol de - Publicat marti, 27 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 26 septembrie 2011 20:33

Preşedintele FRF s-a dezis ieri încă o dată de corupţia din fotbalul românesc pe care îl păstoreşte de 21 de ani: ”N-am de gînd să-mi dau demisia!”


Mircea Sandu susţine, în continuare, cu tărie că fotbalul românesc este curat, deşi procurorii anticorupţie au arestat în ultimii doi ani trei şefi ai CCA, numeroşi arbitri şi conducători. "Nu am păstorit şi nu păstoresc un fotbal corupt! Nu mă gîndesc să demisionez nici dacă vor mai fi şi alte arestări. Sînt aici din 1964, cu bune şi cu rele fotbalul este mai bun decît sute de alte domenii de activitate. Fotbalul românesc are performanţe, patru cluburi sînt în grupele cupelor europene", rămîne stăpîn pe sine preşedintele FRF.

"Poate a avut o pierdere de memorie şi a comis-o"
Mircea Sandu îşi apără cu înverşunare sistemul bolnav pe care îl guvernează şi critică acţiunile DNA. "Nu cred în vinovăţia lui Avram. Comportamentul lui a fost fără nici un semnal că ar putea participa la evenimente neregulamentare. Fiecare e responsabil pentru acţiunile individuale. Poate a avut o pierdere de memorie şi a comis-o!", a căutat o explicaţie şeful FRF.

"Naşul" i-a luat apoi la rost pe procurori: "Mi se pare prea mult circ mediatic pe o chestie care nu e probată. Din trei căi de acces în sediul DNA, exact pe acolo pe unde era presa l-au scos pe Avram. Asta e meseria lor, trebuie să facă dosare, să culeagă probe şi să le prezinte. Dar nu există probe concrete. De ce nu fac flagranturi ca la cei prinşi cu droguri? Nu vreau să mă implic, dar nu e bine să facem nişte abuzuri, ci trebuie să avem nişte probe concludente! Rămîn surprins că o plimbare cu elicopterul e considerată dare de mită".

"Avram a căzut pe mîna arbitrilor. Despre toţi cei pe care i-am angajat şi care apoi au fost arestaţi de DNA am avut informaţii că sînt oameni integri"
Mircea Sandu

"Relaţiile lui Avram cu Ţerbea sînt întîmplătoare, legate doar de Comitetul Executiv. N-am văzut discuţii ascunse între ei pe la Federaţie"
Mircea Sandu

"De ce aş fi eu de vină pentru situaţia actuală? Arbitrii au autonomie. Cine ştie cîţi dintre noi n-ar avea o greşeală în viaţă?"
Mircea Sandu

"Nu mă simt bine în această situaţie. Nu e bine pentru imaginea fotbalului românesc că au fost arestaţi doi membri ai Comitetului Executiv, unul şeful arbitrilor"
Mircea Sandu

"Cînd l-am numit pe Avram preşedinte la CCA, am apreciat la el faptul că avea multe funcţii importante. Probabil, vina mea e că n-am ştiut că se va urca în elicopter peste un an"
Mircea Sandu

"Nu mă tem de ce declaraţii va face Avram la DNA. N-aveţi nici o şansă să mă vedeţi şi pe mine arestat!"
Mircea Sandu

Noul şef al CCA va fi supervizat de UEFA
Mircea Sandu caută înlocuitor pentru Vasile Avram la şefia CCA. L-ar fi vrut din nou pe Nicolae Grigorescu, dar acesta refuză. "Am mai fost o dată şef interimar al arbitrilor, în urmă cu doi ani. Cînd s-a terminat mandatul am plecat şi am spus că n-am să mai revin niciodată în fruntea CCA. Nu mi-am schimbat absolut deloc opinia de atunci", a declarat fostul asistent FIFA.
"Naşul" mai are o variantă: "Poate se va întoarce Crăciunescu, dar de data asta nu va mai fi în această clădire, va fi în alta, în sediul actual al CCA". Sandu are o condiţie: "Noul preşedinte trebuie să accepte consilierea unui membru din Comisia de arbitrii a UEFA".
Aron Huzu s-ar întoarce şi el: "Aş colabora şi cu un supervizor de la UEFA, dar cu condiţia ca eu să conduc, nu el!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
gio1
gio1  •  27 Septembrie 2011, 09:47

Sandule, tot asa abuziv o te te aresteze si pe tine DNA-ul pt 29 de zile. Pe urma o sa te abuzeze baietii de la rahova la rozeta, dar tu deja stii de laVAGABOANDA de fiita ca nu e asa rau, ti-a povestit ca dupa prima lucrare incepe sa te ia chiar cu pofta...daca mai tragi ceva si pe nara ca drogata aia...n-ai sa mai vrei sa iesi de acolo...

dinamo1791
dinamo1791  •  27 Septembrie 2011, 09:33

Pfoaa,normal ca esti de vina !! Esti de 20 de ani la conducerea fotbalului romanesc,pe care l'ai distrus impreuna cu Dragomir !! O sa va duceti dupa ei,dupa Avram si Terbea,stati linistit,viata multa nu o sa mai aveti !! La puscarie,mitica la puscariee,la puscariieee,mitica la puscarieee !!!

dtdr
dtdr  •  27 Septembrie 2011, 08:49

Iti cam titiie fundu. Langa ei iti este locul !

Vezi toate comentariile (17)
Comentează