FOTBAL  »  Superliga  »  GIGI ÎI DĂ SFATURI LUI BORCEA

Naşul Gigi Becali îşi consiliază finul: "Şampania nu e mită, dar Cristi, ramîi liniştit la Miami!"

Gigi Becali îl sfătuieşte pe Borcea să nu rişte să se întoarcă de la Miami
Gigi Becali îl sfătuieşte pe Borcea să nu rişte să se întoarcă de la Miami

Articol de GSP - Publicat luni, 31 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 31 octombrie 2011 20:55

Rivalitatea istorică dintre Steaua si Dinamo pare să fie de domeniul trecutului, mai ales după ce Cristi Borcea s-a înrudit cu Gigi Becali.

Ultimul, naşul de cununie al acţionarului roş-albilor, a declarat în urmă cu ceva timp la GSPTV, sărind în sprijinul finului: "Eu i-am zis lui Cristi să nu vină încă în ţară, că uite ce fac ăştia pe aici...Să fie clar, şampania e şampanie, nu e mită! Finu" mi-a spus de mai multă vreme că o să apară în stenograme, mai ales chestia cu şampania. Păi, Vasile Avram a plătit şampaniile astea, astea nu au fost dar de nuntă! Dar de nuntă i-a dat finu" meu altceva., dar de nuntă, cum se dă peste tot".


Stelistul i-a recomandat, aproape părinteşte, să nu se întoarcă în România, Borcea fiind plecat de la finele lui august la Miami, cu soţia sa, Alina, însărcinată: "Să nu vină, eu aşa îl sfătuiesc. Îi ştiu pe şstia de ce sînt în stare. Stai, finule, la plajă, esti cu fina, lasă să se liniştească apele! Poate să vină peste 5-6 luni. Pe mine m-au arestat cu 30 de mascaţi pentru că mi-au furat maşina. Mi-au dat 29 de zile că mi s-a furat maşina, ăsta e exemplul pe care ţi-l dau. Păi, ar fi bomba bombelor să-l ia pe Cristi Borcea, patron la Dinamo şi fin al lui Gigi Becali, nu Avram, Mitică Dragomir sau mai ştiu eu cine!".

Borcea - Avram, stenograma completă. "Dă-mi nişte şampanie bună". "Îţi trimit 50. Moet Chandon, da?". "Săru' mîna, Excelenţă"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
petrusm
petrusm  •  01 Noiembrie 2011, 15:09

GIGI NEPOATE, SI DACA ESTI PRESEDINTELE STATELOR UNITE SI TOT NU AI VOIE SA PRIMESTI UN CADOU MAI SCUMP DE 500 DOLARI ..FARA SA IL DECLARI...DECI ESTE FOARTE LIMPEDE ATOTSTIVUITORUL A COMIS-O...

ardeardealul
ardeardealul  •  01 Noiembrie 2011, 12:09
Postat de bdgeorge pe 31 Octombrie 2011, 21:46

cum sa te ia interpolul daca nu s-a deschis nici un cap de acuzare impotriva ta..plus ca Borcea nu sta turist in SUA el are geen card il doare in basca 5 ani se judeac pana il extradeaza.. rade cu curul orice judecator din America daca ii spui ca inculpatul Cristi Borcea este urmarit penal ca a dat cadou 50 de sticle de sampanie..

1 sticla 2 sticle 50 ... 100 d mii de euro..... 10 mil .... 50 de lei ce ii dai tu la copoi cand te opreste beat, 2 mil ce ii dai la spital sa intri in fata la batranica, aia 5 mil ce ii la docoras sa iti dea un handicap sa poti intra in pensie de boala....... toate astea, si inca sute de mii de astfel de gesturi se numesc si se vor numi DARE DE SPAGA!!! si se pedepsesc ca atare!!!

ardeardealul
ardeardealul  •  01 Noiembrie 2011, 12:05

dute si tu gigica!! cu toata antena si cu toti morti !! vrem liniste!!! pleaca, lasa=ne!!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează